توضیحات مفید در مورد مشاغل و خدمات

۵ مطلب در شهریور ۱۴۰۰ ثبت شده است

مشاوره کسب و کار چیست؟

در دنیای حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی و علوم فناوری، اکثر کارها به صورت اینترنتی انجام شده و اغلب مردم در فضای مجازی فعالیت دارند. همین امر سبب گشته تا آنها در خصوص بتوانند در خصوص سازمان‌ها، محصولات و خدماتشان و همچنین رقبای آن‌ها اطلاعات بیشتری کسب نمایند. با افزوده شدن به اطلاعات مشتریان خواسته‌های آن‌ها نیز افزایش پیدا میکند. در این میان آن دسته از مشاغل که بتوانند نیازها و درخواست مشتریان خود را زودتر شناسایی کرده و بر اساس آنها خدمات رسانی کنند، موفق تر بوده و سهم عمده ای از بازار را کسب مینمایند. در غیر اینصورت با بی توجهی به نیاز مشتریان خود را در معرض شکست قرار خواهند داد. اگر فکر میکنید از پس این کار بر نمی آیید، بهتر است از افراد متخصص کمک بگیرید و با دریافت مشاوره کسب و کار موفقیت و پیشرفت شغلی تان را تضمین کنید. این دسته از مشاوران با دانش و تخصصی که دارند به شما کمک میکنند تا به کارهای خود سرعت بخشیده و حتی بتوانید با شرکت‌های پیشرو در صنعت خود رقابت نمایید. با راهنمایی های مشاور قطعا در مسیری درست و به شکل هدفمند قدم بر میدارید.
 

مشاوره کسب و کار توسط چه شخصی ارائه داده میشود؟

 
مشاوران کسب و کار لزوما افرادی دارای تحصیلات مشاوره نیستند. مشاور خوب مشاوری است که در بازار حضور داشته و بر شرایط و دستورالعمل‌های روز بازارهای دنیا مسلط باشد. البته داشتن علم و تجربه در این زمینه بسیار مهم بوده زیرا به وسیله آنها میتواند رهبری گروه های کوچک تا بزرگ را در مجموعه ها و سازمان ها بر عهده گیرد. پس به خاطر داشته باشید که تنها به مدرک مشاور توجه نکنید چون مسلما دانش تجربی بر مدرک تحصیلی ارجحیت دارد. نکته ای که باید به آن بیشتر دقت کنید، رزومه کاری، تجربه و مهارت مشاور کسب و کار است. یک مشاور خوب باید فعالیت زیادی داشته باشد و خود را با تغییرات بازار مطابقت داده و بر اساس آنها به مشاغل مشاوره دهد. استفاده از خدمات مشاور باعث بهبود عملکرد هر کسب و کار شده و از استرس و دغدغه های صاحبان مشاغل میکاهد. این مشاوران به شما کمک میکنند تا چالش های سخت و آسان را پشت سر بگذارید و با توسعه کار به افزایش درآمد برسید. 
  

ویژگی های یک مشاور کسب و کار خوب چیست؟

 
یک مشاور خوب باید توانایی این را داشته باشد که  ریسکهای اجرایی را کاهش و سود شرکت را افزایش دهد. شما باید در زمان حضور مشاور بتوانید کیفیت ارتباط شفاف با مدیران و پرسنل سازمان را حفظ و توسعه بخشید. اگر یک مشاور نتواند با مدیران ارشد یا پرسنل سازمانی که پروژه آنها را در دست دارد ارتباط برقرار کند، قطعا در کار خود با شکست مواجه میشود. پس حتما به هنگام انتخاب مشاور حتما رزومه کاری حرفه ای شرکت مشاوره را مورد بررسی قرار دهید. 
 

از کجا بفهمیم که نیازمند دریافت مشاوره کسب و کار هستیم؟

 
دریافت مشاوره کسب و کار برای همه مشاغل امریست واجب. اگر شما از مشاغل پیشرو میباشید، باید به منظور حفظ بازار خود و همچنین کسب سهم بازار و سودآوری بیشتر از یک مشاور کسب و کار کمک بگیرید. پس قاعدتا حضور یک مشاور در کنار شما نقش مثبت و موثری در کسب و کارتان دارد.
  

چرا باید برای کسب و کارتان از مشاور کسب و کار کمک بگیرید؟

 
همه مشاغل برای ماندگاری، دوام و رشد و توسعه کار خود تلاش میکنند. برای اینکه به رشد و توعه دست یابید باید از برنامه ریزی دقیق پیروی کرده و اقداماتی مناسب را در زمانی مناسب انجام دهید. مشاوران کسب و کار بر اساس دانش و تجربیات خود در زمینه روند کاری بازار و سازمان‌ها در حوزه های مختلفی نظیر فنی، فروش و بازاریابی، مدیریت، مدیریت زمان و بهره وری، راهنمایی های لازم را به شما ارائه میدهند. البته هستند برخی افراد که صرف هزینه برای مشاوره را امری بیهوده میدانند. اما لازم است بدانید که اگر مشاور در کار خود خبره باشد، از ریسک‌های پر خطر و بروز هزینه‌های جانبی در سازمان شما جلوگیری میکند. اگر برای مشاوره هزینه ای صرف کنید و او بتواند روند درست در سازمان تان ایجاد کند، بسیاری از هزینه‌های جانبی سازمان را کاهش داده و همچنین بهره وری سیستم را افزایش دهد. مشاور با استفاده از مهارت خود فرصت‌هایی را پیش‌بینی میکند که مدیران توانایی دیدن آنها را نداشته اند و استراتژی‌های سازمان‌ها را در راستای اهداف آن‌ها و کسب سودآوری تنظیم کند. 
  

مشاوره کسب و کار به صورت تیمی یا فردی؟

 
سطح مشاوره  کسب و کار را برحسب ابعاد و نیاز هر سازمان‌ تعریف میکنند. اگر کسب و کاری در کار خود با چالشی خاص و موردی روبرو شد بهتر است با توجه به نیاز خود از جلسات مشاوره به‌صورت ساعتی استفاده کنند. این افراد پس از آنکه نزد مشاور مراجعه کردند راهکارها و دستورالعمل های اجرایی لازم را دریافت نموده و بعد از پیاده‌سازی آنها، اگر همچنان دچار مشکل بودند مجددا به مشاور مراجعه کنند. معمولا جلسات مشاوره به صورت حضوری، غیر حضوری و یا آنلاین برگزار میگردد. مشاغل بزرگتری که با چالش‌های پیچیده تری مواجه هستند باید از تیم کارشناسان و مشاور در مجموعه خود استفاده کنند چون ممکن است زمان این مشاوره‌ها تا یک سال نیز ادامه پیدا کند. 
 
موافقین ۰ مخالفین ۰

انواع بیمه عمر

یکی از زیر شاخه های بیمه اشخاص، بیمه عمر میباشد. بیمه عمر در واقع یک نوع سرمایه گذاری طوانی مدت است که با مزایای فراوانی که دارد پشتوانه مالی خوبی برای آینده است. تلاش همه افراد برای آن است که آینده خودشان و فرزندانشان را تامین نمایند. بیمه عمر راهی است برای جمع آوری سرمایه‌ای مطمئن. هر نمایندگی بیمه میتواند اطلاعات لازم در این زمینه را در اختیارتان قرار داده و با تهیه بیمه عمر برای شما دستیابی به این خدمات را ممکن سازد. 
  

انواع بیمه عمر کدام است؟

 
بیمه عمر دارای انواع گوناگونی است که هر کدام از آنها جهت رفع نیازهای اقتصادی افراد با توان مالی و شرایط مختلف میباشند.
 
1) بیمه عمر زمانی
 
بیمه عمر زمانی، بیمه ایست که به منظور جبران خسارت فوت بیمه شده در زمان اعتبار صادر می‌گردد. مدت اعتبار بیمه مشخص بوده و مطابق با زمانی است که در بیمه‌ نامه ذکر میشود. اگر در طی این مدت شخص بیمه‌گزار فوت گردد، مبلغی که تحت عنوان سرمایه‌گذاری توافق گردیده است قابل پرداخت میباشد. در غیر این صورت فرد باید از حق بیمه‌های پرداختی اش چشم پوشی کند. از دیگر زیرمجموعه‌های بیمه عمر زمانی میتوان موتردی نظیر بیمه عمر زمانی با سرمایه نزولی، بیمه عمر زمانی قابل تمدید و بیمه عمر زمانی قابل تبدیل را نام برد.
 
 
2) بیمه مختلط پس انداز
 
بیمه مختلط پس انداز مورد مناسب تری نسبت به بیمه عمر زمانی میباشد. در این بیمه شرکت بیمه گر با دریافت حق بیمه متعهد میگردد که اگر فرد بیمه شده در طول مدت قرارداد بیمه فوت گردد و یا به هنگام موعد سررسید زنده باشد، تمام مبلغ سرمایه‌گذاری را به فردی که در بیمه‌نامه به عنوان ذی نفع از او یاد شده است بپردازد. این نوع از بیمه از پرطرفدارترین و پرفروش‌ترین زیر مجموعه های بیمه عمر است. بیمه مختلط پس انداز نیز دارای اشکال گوناگونی به شرح زیر میبباشد:
 
- بیمه پس انداز سرمایه‌گذاری 
- بیمه پس انداز با دو برابر سرمایه در صورت فوت
- بیمه پس انداز با کاهش حق بیمه در سال‌های اول
- بیمه پس انداز با حق انتخاب
- بیمه پس انداز با دو برابر سرمایه در صورت حیات
 
3) بیمه مستمری
 
در صورتیکه قصد دارید پس از اتمام مدت زمان تعیین شده در قرارداد بیمه، ماهیانه مبلغی را به عنوان مستمری دریافت نمایید باید از زیر شاخه های بیمه مستمری استفاده نمایید. پرداخت مستمری میتواند در مدت معینی انجام شده و یا تا زمان فوت فرد ادامه یابد. افرادی که میخواهند در زمان حیات فعالیت خود از پس‌انداز و سرمایه اندوخته خود بهره ببرند، بهتر است این بیمه را انتخاب نمایند. 
 
بیمه مستمری نیز دارای انواع گوناگونی میباشد:
- بیمه مستمری با برگشت حق بیمه
- بیمه مستمری متغیر
- بیمه مستمری مضاعف
- بیمه مستمری با فاصله
- بیمه مستمری بلافاصله
 
4) بیمه بازنشستگی
 
وضعیت اقتصادی به نوعیست که اکثر افراد از شرایط نابسامان رنج میبرند. مسئله مالی برای همه اشخاص چه پیر و چه جوان بسیار مهم است. افراد مسن با توجه به اینکه خانواده شان بزرگتر شده و دارای فرزند و نوه میباشند و یا اینکه به دلیل کهولت سن از مشکلات جسمی رنج ببرند، هزینه بالایی را برای زندگی متحمل میشوند.پیشنهاد ما به آنها استفاده از بیمه بازنشستگی است که با پوشش اقتصادی گره گشای افراد پیر و از کارافتاده است.
 
5) بیمه عمر مانده بدهکار
 
بسیاری از افراد از وام های بانکی استفاده میکنند و خیلی از آنها پیش از پایان اقساطشان دار فانی را وداع میگویند. در صورتیکه افراد از بیمه عمر مانده بدهکار استفاده نمایند با فوتشان بدهی بانکی توسط شرکت بیمه پرداخت میگردد.
 
6) بیمه عمر و سرمایه‌گذاری
 
این بیمه همانطور که از نامش پیداست شامل دو مورد پوشش بیمه عمر و سرمایه‌گذاری است. شرکت های مختلف بیمه در تمام امور از جمله ارائه این نوع بیمه رقابت شدیدی با یکدیگر دارند. بیمه عمر و سرمایه‌گذاری دارای طرح های متفاوتی نظیر بیمه زنان خانه دار، بیمه مستمری، بیمه بازنشستگی، بیمه آتیه کودکان و … میباشد.
 
7) بیمه عمر گروهی
 
حتما شما هم تجربه پرداخت هزینه به صورت گروهی یا دونگی را داشته اید. در بیمه عمر گروهی نیز شرایط همینگونه است. با تقسیم هزینه میان افراد پرداخت آسان تر شده و همچنین نرخ بیمه برای همگان یکسان می گردد. در ضمن شرایط محاسبه حق بیمه‌ها و شیوه‌ها و طرح‌های بیمه‌گری آسان تر خواهد بود. بیمه عمر گروهی به گروه‌ها، انجمن ها، شرکت‌های تجاری، ادارات و موسسات دولتی، تشکل‌های کارگری خدمات ارائه میدهد. 
 
موافقین ۰ مخالفین ۰

با انواع بیمه اموال آشنا شوید

افراد بسته به وضعیت اجتماعی و اقتصادی خود اموال و دارایی های مختلفی دارند که بهتر است برای آنها از بیمه اموال استفاده نمایند. هر فرد آینده نگر با توجه به احتمال بروز خطرات احتمالی میداند که تهیه بیمه اموال یکی از امور ضروری در زندگی است. در ادامه قصد داریم شما را با انواع بیمه اموال آشنا سازیم.
 

آیا میدانید بیمه اموال چیست؟

 
در بیمه اموال تمام دارایی ها و اموالی که فرد بیمه گزار دارد، تحت پوشش قرار میگیرد. این نوع از بیمه را میتوان یکی از مهمترین انواع بیمه دانست که از اصلی ترین و قدیمی ترین زیر شاخه های بیمه خسارت میباشد.
  

بیمه اموال شامل چه مواردی است؟

 
بیمه اموال دارای زیر شاخه های گوناگونیست که برایتان شرح خواهیم داد.
 
بیمه آتش سوزی
 
اگر اموال شما در حوادثی مانند آتش سوزی، صاعقه یا انفجار دچار خسارت شوند، این خسارات توسط بیمه آتش سوزی پرداخت میگردد. این بیمه فقط مخصوص اموال افراد بوده و خسارات جانی را تحت پوشش ندارد.
دو مورد از خطراتی که این بیمه تحت پوشش خود دارد شامل:
1) خطرات اصلی نظیر: صاعقه، آتش و انفجار
2) خطرات تبعی نظیر: زلزله، طوفان، سیل، سقوط هواپیما
 
بیمه باربری
 
اگر حادثه ای رخ دهد و در اثر آن بار و یا کالایی که دارید خسارت ببیند، جبران آن بر عهده بیمه باربری خواهد بود. همچنین اگر شخص بیمه گزار به دلیل قوانین بین‌المللی در مواردی مجبور به پرداخت هزینه ای گردد، بیمه باربری آن هزینه را متقبل میشود.
بیمه باربری بر اساس نوع وسیله نقلیه ای که استفاده میشود شامل 3 بخش میگردد:
1) بیمه حمل و نقل دریایی 
2) بیمه خمل و نقل هوایی 
3) بیمه حمل و نقل زمینی 
 
به خاطر داشته باشید که برخی از خسارات وارده به بار شما مشمول بیمه باربری نمی‌شود. مانند:
1) اگر کالا دارای بسته بندی نامناسب باشد
2) در صورت اعتصاب کارگران یا کارمندان
3) جنگ، شورش یا تروریسم 
4) در صورت خراب بودن ذاتی کالا
 
بیمه مهندسی
 
اگر در هنگام اجرای پروژه های مهندسی یا پیمانکاری هر یک از تجهیزات یا ماشین آلات آسیبی ببیند و خسارتی به آنها وارد گردد، بیمه مهندسی پرداخت آن را بر عهده خواهد گرفت. این بیمه هیچ سقف پوشش ندارد. بیمه مهندسی بر اساس کاربردهای متفاوت خود شامل مواردی نظیر بیمه تمام خطر پیمانکاران، بیمه تمام خطر نصب، بیمه ماشین آلات و تجهیزات پیمانکاران، بیمه شکست ماشین آلات، بیمه تجهیزات الکترونیکی، بیمه ریسک های تکمیل شده ساختمانی، بیمه تضمین کیفیت ساختمان، بیمه فساد کالا در سردخانه، بیمه نامه جامع پروژه و بیمه نامه جامع ماشین آلات میگردد. 
 
بیمه نفت، گاز و پتروشیمی
 
بر اساس بیمه بیمه نفت، گاز و پتروشیمی، شرکت های نفتی به جای آنکه برای فعالیت هایشان 4 نوع بیمه خریداری کنند، میتوانند تنها این بیمه را تهیه کنند. در سال 92 این بیمه از ترکیب بیمه های آتش سوزی، مهندسی و باربری تشکیل گردید.
بیمه نفت دارای انواع مختلفی از جمله بخش ساحلی و خشکی و بخش فراساحلی یا دریایی میباشد.
 
بیمه کشتی
 
اگر دارای کشتی هستید باید بدانید که در صورتیکه بدنه کشتی یا انواع شناور های شما دچار خسارت گردند، بیمه کشتی این خسارت را پرداخت مینماید. بیمه کشتی دارای انواع مختلفی است مانند:
1) بیمه بدنه و ماشین آلات
2) بیمه مسئولیت
3) جبران غرامت در صورت ربودن کشتی
 
بیمه کشتی خطراتی نظیر انفجار و آتش سوزی، خسارت های ناشی از حمل و نقل کالاها، برخورد با تاسیسات و تجهیزات ساحلی و حوادث طبیعی را تحت پوشش خود دارد.
 
بیمه هواپیما
 
بیمه هواپیما هرگونه شی پرنده ای که در آسمان باشد را، تحت پوشش قرار میدهد.
این بیمه دارای انواع گوناگونی از جمله موارد زیر میباشد:
1) بیمه بدنه هواپیما
2) بیمه تمام خطر کلی
3) بیمه تمام خطر زمانیکه هواپیما تحرک ندارد
4) بیمه تمام خطر وقتی هواپیما در پرواز نمیباشد
5) بیمه فرانشیز بدنه
6) بیمه بدنه در زمان جنگ
7) بیمه برای سرنشینان هواپیما
8) بیمه مسئولیت قانونی نسبت به اشخاص ثالث
9) بیمه مسئولیت بار همراه مسافرین
10) بیمه تجهیزات و لوازم یدکی هواپیما
عواملی همانند نوع هواپیما، مشخصات جغرافیایی منطقه پرواز و سطح دانش خلبان در پرداخت حق بیمه هواپیماها نقشی مستقیم دارد.
 
بیمه دام و طیور
 
در صورتیکه  دام و طیور دارید حتما آنها را بیمه نمایید لذا به هنگام خسارت دیدن، جبران آن با بیمه خواهد یود. لازم به ذکر است بدانید که بیمه دام و طیور خسارات زیر را عهده دار نمیباشد.
1) جنگ و شورش
2) جراحی، تلقیح و مایه کوبی مگر اینکه به منظور جلوگیری از بیماری های ناشی از حادثه انجام گیرد.
3) حمل و نقل دریایی احشام به صورت غیرمجاز
4) از کارافتادگی یا مفید نبودن دام به منظور هدفی که برای آن نگهداری می‌شود.
 
سخن پایانی:
 
به خاطر داشته باشید که پیش بینی هیچکدام از این اتفاقات ممکن نیست. با توجه به مواردی که ذکر شد قطعا دریافتید که تهیه بیمه برای اموال و دارایی هایتان امری واجب و الزامیست. پس در صورتیکه دارای هر کدام از موارد فوق میباشید، به یک نمایندگی بیمه مراجعه نموده و نسبت به خرید بیمه مربوطه اقدام نمایید.
  
 
موافقین ۰ مخالفین ۰

انتخاب ساز موسیقی

در بین افراد عده زیادی وجود دارند که به یادگیری موسیقی علاقمند هستند و تمایل دارند نواختن یک ساز را در آموزشگاه موسیقی فرا بگیرند و بتوانند بنوازند. اما قطعا خیلی از آنها نمیدانند چگونه و از کجا شروع کنند. پیش از یادگیری باید یک ساز موسیقی را انتخاب کنید. انتخاب ساز در سنین بزرگسالی به دلیل اینکه با علایق خود آشنا شده اید، آسان تر میباشد. همچنین در این سن دسترسی به ابزار، معلمین و ... بسیار راحت تر است. در این مطلب شما را راهنمایی میکنیم تا ساز مورد نظرتان را انتخاب نمایید.
 

1) به کدامیک از سبک های موسیقی علاقمندید؟

 
این موضوعی است که باید کاملا به آن فکر کنید. باید مطمئن شوید که نوع موسیقی با هزینه‌های حاصل از آن هماهنگی داشته باشد. پس بسیار دقت داشته باشید و این را در نظر داشته باشید که انتخاب ساز موسیقی یک سرمایه‌گذاری بزرگ از لحاظ وقت و پول است. برخی از سازها وجود دارند که نسبت به سایر سازها کارایی بیشتری داشته و در واقع چندکاره‌ اند. به عنوان مثال در صورتیکه کار با آرشه را یاد بگیرید، میتوانید چندین ژانر مختلف را امتحان نمایید اما در سه‌تار محدودیت‌های بیشتری وجود دارد.
 

2) معمولا به نواختن چه سازی فکر میکنید؟ 

 
تا به حال به این موضوع فکر کرده اید که ساز زدن و نواختن موسیقی در میان جمعیت چه حسی دارد؟ اگر مایل هستید در یک گروه نوازندگی کنید میتوانید سازی نظیر گیتار و یا سایر سازهای مضرابی را انتخاب کنید و یا اگر به تکنوازی علاقه دارید بهتر است از سازهایی مانند پیانو استفاده کنید. 
 

3) محدودیت بودجه تان در چه حد است؟ 

 
اغلب سازها در بازه‌های مختلف قیمتی موجود و قابل خریداری است. البته بعضی از سازها هم هستند که بسیار ارزان‌تر یا گران‌تر از سایر سازها هستند. به طور مثال میتوان گفت که یک نی‌لبک ساده بسیار عالی قیمت کمی داشته و حتی گران قیمت ترین این ساز نیز از سازی مانند عود، بسیار ارزان‌تر است.
 

4) فضایی که برای تمرین دارید به چه صورت است؟

 
شما در یک واحد آپارتمان زندگی میکنید یا در خانه ای ویلایی به صورت مستقل؟ این امر در انتخاب ساز مهم است. مسلما نواختن سازهای پر سر و صدا مانند نی‌انبان در فضاهای کوچک امکان پذیر نبوده و نارضایتی اطرافیان را در پی دارد. اما اگر فضایی مستقل دارید به راحتی هر سازی را که دوست دارید انتخاب کنید.
 

5) یافتن یک استاد خوب

 
پیدا کردن استادی برای آموزش سازهایی مثل گیتار آسان است و در هر شهری که باشید به راحتی میتوانید فردی را به عنوان معلم گیتار بیابید. اما برخی از سازها هستند که برای انتخاب استاد شما را محدود میکنند و انتخاب های زیادی نخواهید داشت. مانند ساز آکاردئون دیاتونیک. البته این بدان معنا نیست که باید از یادگیری آن صرف نظر کنید بلکه باید وقت بیشتری برای جستجو بگذارید و حتی بیشتر هزینه کنید. ممکن است برای شرکت در این کلاسها مجبور شوید تا راهی طولانی را طی کنید یا طبق برنامه ریزی های استاد مربوطه در کلاس های آنلاین شرکت کنید. 
 

6) قصد دارید چه زمانی را برای تمرین نوازندگی اختصاص دهید؟

 
اگر قصد دارید به یک نوازنده حرفه ای و تمام عیار تبدیل شوید، باید زمان زیادی صرف کنید تا بر تمام سازها مسلط شوید.
اما اگر نمیخواهید تمام زمان خود را به یادگیری موسیقی اختصاص دهید، میتوانید در زمانی کوتاهتر یک نوازنده معمولی شوید.
ضمنا یادگیری برخی سازها مانند سه تار و گیتار نسبت به بقیه سازها راحت تر بوده و برای رسیدن به سطحی معمولی زمان کمتری از شما خواهد گرفت که این مورد در یادگیری سازهایی همچون کمانچه یا ویولون صدق نمیکند.

 
موافقین ۰ مخالفین ۰

معیارهای انتخاب آموزشگاه موسیقی

برای شروع یادگیری موسیقی در کنار انتخاب سن مناسب برای آموزش موسیقی، انتخاب آموزشگاه موسیقی بسیار مهم میباشد. اگر قصد دارید که وارد این حرفه شوید باید یک آموزشگاه معتبر با کادری مجرب را برگزینید. در انتخاب آموزشگاه موارد مهمی را در نظر داشته باشید و با بررسی آنها برای این عمل اقدام نمایید. 
در ادامه شما را با نکاتی که برای انتخاب آموزشگاه بسیار مهم است، آشنا میسازیم:
  

1) مکان آموزشگاه موسیقی

 
یکی از مواردی که  باید پیش از ثبت نام به آن توجه داشته باشید، مکان مناسب آموزشگاه موسیقی است. بهتر است آموزشگاهی را انتخاب نمایید که به محل زندگی تان نزدیک باشد تا برای تردد و شرکت در جلساتی که ممکن است چند روز در هفته برگزار گردد، دچار مشکل نشوید. به جز مسئله رفت و آمد موردی که باعث میشود شما آموزشگاه نزدیک به منزلتان را انتخاب کنید، حمل سازها و ابزارهای سنگین موسیقی است. این موارد موجب میگردد تا مکان آموزشگاه از اهمیت بالایی برخوردار باشد.
 

۲) برنامه ریزی مناسب برای کلاس های 

 
مورد بعدی که در انتخاب آموزشگاه موسیقی مهم میباشد، تطابق برنامه های آموزشگاه با خواسته های شما است. هر کدام از موسسات و آموزشگاه ها برای هنرجویان خود برنامه های منحصر به فردی را در نظر میگیرند و این شما هستید که باید از میان آنها مناسب تربن گزینه را برگزینید. برای اینکه اطلاعات بیشتری از آموزشگاه ها کسب نمایید میتوانید سوالاتی نظیر: چه برنامه های موسیقی را ارائه می دهید؟ ثبت نام نیاز به مدارک خاصی دارد؟ آیا می توان برای آشنایی با ساز در یکی از جلسات کلاس شرکت کرد؟ آیا ثبت نام  به صورت قسطی امکان پذیر است؟ کلاس ها با چه تعداد هنرجو برگزار میشود؟ و ... را از آنها بپرسید.
 

۳) دیدار با استاد آموزشگاه

 
شخصی که به عنوان استاد آموزش شما را برعهده میگیرد، نقش پررنگ و بسیار مهمی را در یادگیری تان دارد. خوب است قبل از آنکه ثبت نام را انجام دهید، با استادی که در آموزشگاه مورد نظرتان تدریس میکند دیدار داشته باشید. ارتباط با استاد و مطرح نمودن سوالات و درخواست هایتان باعث میشود که رابطه خوبی میان شما و او ایجاد گردد و از این طریق بتوانید شناخت بیشتری نسیت به او پیدا کنید.
 

۴) چگونگی عملکرد شما و بازخورد استاد

 
شما باید آموزشگاهی را انتخاب نمایید که بتواند تمرینات گوناگون و متنوعی به شما ارائه دهد و در هر جلسه به شما فیدبک بدهد. اصلی ترین فاکتور در یادگیری موسیقی، تمرین است و این وظیفه استاد است که شما را در این راه همراهی کند. اگر شما عملکرد مناسبی نداشته و استاد نیز بازخوردی نسبت به شما ارائه ندهد، باید بدانید که مسیر انتخابی تان اشتباه بوده و باید آموزشگاه تان را تغییر دهید.

۵) کلاس خصوصی، حضوری یا آنلاین؟

 
انتخاب نوع برگزاری کلاس موسیقی و شرکت در آن بستگی به سبک زندگی شما دارد. برخی تصور میکنند که کلاس های آنلاین هزینه کمتری دارد اما این مورد را نیز باید در نظر داشت که ممکن است در یادگیری از طریق این روش موفق نبوده و تاثیری نداشته باشد. پس حتما پیش از انتخاب نوع کلاس با مشاوران موسیقی در آموزشگاه مشورت نمایید.
 

۶) تعداد هنرجویان کلاس

 
تعداد افراد حاضر در کلاس ها نیز دیگر موردی است که باید به آن توجه کنید. معمولا در کلاس هایی که تعداد هنرجو بیشتر است، استاد زمان زیادی برای رسیدگی به کار تک به تک هنرجویان را نداشته و فقط به مرور درس های تئوری یا عملی میپردازد. اما شرکت در کلاس هایی با جمعیت 5 تا 7 نفره که میزان استاندارد است، از نظر زمانی برایتان  به صرفه تر خواهد بود.
 

نتیجه گیری

 
ما در این مقاله سعی کردیم تا مهمترین معیارها و فاکتورهایی که برای انتخاب یک آموزشگاه موسیقی خوب لازم است را برای شما بازگو نماییم. قطعا با در نظر گرفتن موارد ذکر شده متوجه شده اید که انتخاب درست آموزشگاه موسیقی چقدر در آینده شما تاثیرگذار است. در نتیجه بهترین کار این است که پیش از ثبت نام در کلاس موسیقی حتما با مشاوران موسسه ارتباط برقرار کرده و با مطرح کردن پرسش های مناسب، اطلاعات خود را تکمیل نمایید.
 
موافقین ۰ مخالفین ۰