شاید شما هم بخواهید بدانید که راه اندازی کسب و کار جدید به چه صورت است و برای شروع آن باید چه کرد.
برای تهیه یک طرح تجاری باید تحقیقات عمیقی در بازار در زمینه راه اندازی کسب و کار و مشتریان بالقوه کسب و کارتان انجام شود که شامل مواردی همچون اجرای نظرسنجی، برگزاری گروه های همه پرسی و تحقیق درباره جنبه های مختلف بازار و داده های عمومی میباشد.
کاری که باید پیش از شروع فروش محصول یا خدمات خود انجام دهید، انتخاب نام تجاری است. 
قطعا شروع یک کار جدید نیاز به سعی و تلاش بسیار دارد و صرفا با داشتن ایده خوب به موفقیت و دست یافتن به یک تجارت نخواهید رسید. 
برای راه اندازی کسب و کار و ایجاد یک برند تجاری، منابعی مانند چند ایده وجود دارد. اما همواره در خصوص چگونگی راه اندازی یک کسب و کار موفق صحبت کمتری می‌شود. برای اطلاع از نحوه راه اندازی کسب و کار موارد زیر را مطالعه کنید تا تجارت خود را به یک تجارت موفق تبدیل نمایید.
 
برای راه اندازی کسب و کار اگر با مشکلی و یا سوالی مواجه شدید گروه مشاورین کسب و کار ساکوراد آماده ارائه هر گونه مشاوره در زمینه کسب و کار ، بازاریابی فروش و ... می باشد.
 

1. ایده خود را مشخص کنید 

 
اگر قصد شروع یک کار جدید را دارید و میخواهید وارد بازار کار شوید، حتما پیش از راه اندازی کسب و کار به این موضوع فکر کرده اید که میخواهید چه چیزی بفروشید یا چه خدماتی ارائه دهید. برای آشنایی بیشتر با کاری که در نظر دارید میتوانید شرکت هایی که در آن حوزه مشغول به فعالیت هستند را بیابید و الگوی کار خود قرار دهید. ضمنا اگر ایده ای که در سر دارید در دیگر شرکت ها و سازمانها ارائه نمیشود و یا ایمکه شما میتوانید همان کار را سریع تر و ارزان تر انجام دهید، حتما به فکر اجرا نمودن ایده خود و راه اندازی کسب و کار مربوطه باشید.
 
 

2. برای کارتان یک طرح تجاری تهیه کنید

 
زمانیکه برای عملی کردن ایده خود و شروع کسب و کار آماده شده اید باید بدانید که هدفتان از این کار چیست؟ مخاطبین تان چه کسانی هستند؟ اهداف نهایی تان چیست؟ و اینکه میخواهید هزینه های مربوط به راه اندازی کسب و کار خود را از چه راهی تامین کنید؟
به تمام این سوالات میتوان از طریق یک برنامه تجاری خوب پاسخ داد.
 

3. از میزان سرمایه و دارایی خود مطمئن شوید

 
هر کاری برای شروع نیاز به سرمایه دارد، پس باید به این فکر کنید که این هزینه ها را از چه طریقی تامین میکنید. شما باید به خیلی از نکات توجه داشته باشید. اینکه سرمایه تان برای شروع کافیست یا نیاز به دریافت وام دارید؟ و یا اگر نیاز است که برای رسیدگی به این کار را، شغل فعلی تان را کنار بگذارید، پولی که برای تامین هزینه های خود تا زمانی که به سود دهی برسید لازم است را دارید؟
خیلی از کسب و کارها به دلیل اینکه پیش از رسیدن به سوددهی بی پول می شوند، دچار شکست میگردند. پس حتما از میزان هزینه ای که برای شروع لازم است، مطلع گردید. 
 

4. ساختار حقوقی تان را تعیین نمایید

 
پیش از ثبت شرکت حتما نوع کسب و کارتان را مشخص کنید. از لحاظ قانونی ساختار کسب و کار شما بر بسیاری از موارد مانند نحوه ثبت مالیات و یا مسائل حقوقی تاثیرگذار است.
بسیاری از افراد به تنهایی راه اندازی مشاغل خود را انجام میدهند و مسئولیت کلیه امور حقوقی و تعهدات را خودشان بر عهده میگیرند. این افراد باید توجه کنند که این مسیر اعتبار شخصی شان را تحت تاثیر قرار ندهد.
 

5. در نهادهایی مانند اداره مالیات ثبت نام کنید

 
شما برای اینکه به یک نهاد تجاری رسمی تبدیل شوید باید ادارات مختلف شرکت خود را ثبت کنید. معمولا شرکت ها در یک سند به نام اساسنامه مواردی مانند نام تجاری، هدف تجاری، ساختار شرکت، جزئیات سهام و سایر اطلاعات مربوط به خود را ثبت میکنند. و اگر اساسنامه نداشته باشند باید نام تجاری خود را که ممکن است نام حقوقی شان نیز باشد، یا نامی را که برای شرکت خود مطرح کرده اند، به ثبت برسانند.
 
 

6. به فکر تهیه بیمه نامه باشید

 
یکی از مراحل بسیار مهمی که پیش از شروع رسمی و راه اندازی کسب و کار باید انجام دهید، خرید و دریافت یک بیمه مناسب برای تجارت تان است. برخی از موارد مانند خسارت اموال، سرقت یا حتی دادخواست مشتری نیاز به صرف هزینه دارد و باید اطمینان حاصل کنید که تحت حمایت و پوشش بیمه قرار دارید.
 

7. استخدام تیم حرفه ای خود را شروع کنید

 
حال زمان آن رسیده که یک تیم قوی را به استخدام خود درآورید. شناسایی تیم خود، درک اینکه چه شکافهایی وجود دارد و تعیین نحوه و زمان حل آنها باید مهمترین اولویت باشد. البته کشف نحوه کار تیم با هم نیز بهاز اهمیت بسیاری برخودار است.
 
 

8. از فروشندگان و بازاریابان کمک بگیرید

 
اینکه شما صاحب کسب و کاری باشید قطعا کار سختی است و ممکن است حتی با کمک کارکنان تان از پس انجام همه کارها برنیایید. در این مواقع باید از فروشندگان و بازاریابان کمک بگیرید. شرکت هایی وجود دارند که در صنعت های مختلف در زمینه های گوناگونی مانند منابع انسانی گرفته و یا سیستم های تلفنی به کمک مشاغل آمده و آنها را در اداره بهتر تجارت راهنمایی میکنند.
 
 

9. یک لوگوی مخصوص طراحی کرده و تبلیغات را آغاز کنید

 
پس از اینکه مراحل بالا را پشت سر گذاشتید و پیش از فروش محصول یا خدمات، برای خود یک نام تجاری بسازید. شما با ایجاد یک لوگو یا آرم باعث میشوید تا افراد برندتان را بشناسند. برای تبلیغات نیز میتوانید از رسانه های اجتماعی و بسیاری از روش های دیگر استفاده کنید. 
 
 

10. به فکر رشد کسب و کارتان باشید

 
اولین فروشی که بعد از شروع کار دارید، در واقع آغاز کار شما به عنوان یک کارآفرین است. برای اینکه همواره پیشرفت کنید و به افزایش درآمد برسید باید پشتکار فراوانی داشته باشید و بدانید که این مسئله نیازمند زمان و تلاش خواهد بود.