شیوع در این گروه سنی در جنوب آسیا، آسیا و اقیانوسیه و جنوب صحرای آفریقا بیشتر است. ارزیابی شنوایی و معاینه گوش را می توان در محیط های بالینی و اجتماعی انجام داد. ابزارهایی مانند برنامه WHO "hearWHO" و سایر راه حل های مبتنی بر فناوری غربالگری بیماری های گوش و کاهش شنوایی را با آموزش و منابع محدود امکان پذیر می کنند. بیش از 5 درصد از جمعیت جهان - یا 430 میلیون نفر - برای رفع کم شنوایی ناتوان کننده خود به توانبخشی نیاز دارند (432 میلیون بزرگسال و 34 میلیون کودک). تخمین زده می شود که تا سال 2050 بیش از 700 میلیون نفر -

وبلاگ شرکتی Kiversal که در آن آخرین پست ها در مورد شنوایی، روندهای شنوایی شناسی، بهترین نکات در مورد سلامت شنوایی و آخرین اخبار شرکت ما را خواهید دید. گوش یکی از پیشرفته ترین و حساس ترین اندام های بدن است. هنگامی که آسیب دیده یا تحت تأثیر چیزی قرار گرفته است، به ما هشدار می دهد که مشکلی در سیستم شنوایی ما وجود دارد. این داستان ها آخرین داستان ها از یک سری افرادی است که با بیماری های مزمن زندگی می کنند.

کاشت حلزون ممکن است برای افراد خاصی با کم شنوایی شدید توصیه شود. ایمپلنت باعث می شود صداها بلندتر به نظر برسند، اما شنوایی عادی را باز نمی گرداند. اگر دچار کم شنوایی دائمی هستید، متخصص اغلب شنوایی سیدا را توصیه می کند.

بنابراین، بیماری های گوش می توانند عواقب گسترده ای داشته باشند و از نظر افرادی که تحت تأثیر قرار می گیرند بسیار آسیب رسان تلقی می شوند. بیماری های مزمن گوش به ویژه دردناک هستند و اغلب باعث کاهش شنوایی می شوند. استرس روی شنوایی و حس تعادل همیشه بیماری مستقیم نیست، بلکه اغلب علائم ناشی از بیماری های دیگر است. به عنوان مثال، وزوز گوش گسترده یک علامت است - نه یک بیماری. صدمات و استرس نیز می تواند علائمی ایجاد کند که به عنوان بیماری گوش تلقی می شود.

با این حال، اگر کم شنوایی شدید یا عفونت مکرر گوش دارید، ممکن است توصیه نشود. Sida شنوایی به بهبود شنوایی کمک می کند، اما شنوایی خود را به شما پس نمی دهد. آنها برای اکثر افراد مناسب هستند، اما ممکن است برای افرادی که دارای اختلال شنوایی عمیق یا شرایط خاص هستند، کمتر موثر باشند. پزشک عمومی یا شنوایی شناس (متخصص شنوایی) می تواند به شما در مورد مناسب بودن سمعک برای شما راهنمایی کند. با این حال، چندین کار وجود دارد که می توانید برای کاهش خطر کاهش شنوایی در اثر قرار گرفتن طولانی مدت در معرض صدای بلند انجام دهید. این شامل روشن نکردن موسیقی یا تلویزیون با صدای بلند در ترنگ چین و استفاده از محافظ گوش در رویدادهای موسیقی با صدای بلند یا در محیط های کاری پر سر و صدا می شود.
جهت مشاهده سایر مقالات به سایت https://www.houselook.ir مراجعه نمایید.

درمان پزشکی می تواند به کاهش کاهش شنوایی کمک کند. در کشورهای در حال توسعه، کودکان مبتلا به کم شنوایی و ناشنوایی به ندرت هیچ گونه تحصیلی دریافت می کنند. بزرگسالان مبتلا به کم شنوایی نیز نرخ بیکاری بسیار بالاتری دارند. در میان افراد شاغل، درصد بیشتری از افراد کم شنوایی در مقایسه با نیروی کار عمومی در رده های پایین استخدامی قرار دارند.

اگر قبلاً مقداری از شنوایی خود را از دست داده اید، راه هایی برای حفظ ارتباط و برقراری ارتباط با دوستان و خانواده وجود دارد. متخصصین گوش و حلق و بینی به طور ویژه برای انجام جراحی های ظریف در نزدیکی اعصاب و عضلات حیاتی سر، گردن و صورت آموزش دیده اند. متخصصان گوش و اعصاب علاوه بر آموزش گوش و حلق و بینی، دو سال آموزش می گذرانند و در درمان اختلالات پیچیده گوش و انجام جراحی های پیچیده گوش تخصص دارند.

کم شنوایی معمولا دائمی است، اما شما می توانید با اجتناب از صدای بلند از شنوایی خود محافظت کنید. علائم، زمان انجام آزمایش و کارهایی که می توانید انجام دهید را بدانید... این صفحه اطلاعاتی در مورد زندگی با ناشنوایی، جامعه ناشنوایان، زبان اشاره و موارد دیگر به شما ارائه می دهد. عفونت گوش در نوزادان و کودکان خردسال بسیار شایع تر از بزرگسالان است، زیرا شیپور استاش آنها بسیار کوچک تر است و تخلیه مایعات آن ها سخت تر است. این مقاله نگاه دقیق تری به کم شنوایی ناشی از عفونت گوش و همچنین سایر علل احتمالی کم شنوایی خواهد داشت. به گفته سرویس بهداشت ملی بریتانیا، کم شنوایی دلایل متعددی دارد و عفونت گوش تنها یکی از آنهاست.

سمعک های هدایت استخوانی برای افراد مبتلا به کم شنوایی رسانا یا مختلط که نمی توانند از سمعک معمولی استفاده کنند توصیه می شود. سمعک های هدایت استخوانی در پاسخ به صداهایی که به میکروفون می روند، مرتعش می شوند. درباره درمان اختلالات شنوایی، از جمله انواع سمعک و زبان اشاره بیشتر بخوانید. فرد مبتلا به این بیماری اغلب دچار کم شنوایی حسی عصبی می شود. کم شنوایی می آید و می رود، اما با گذشت زمان مقداری از دست دادن دائمی می شود.
برای مطالعه مقاله های دیگر در این زمینه بر روی https://www.imdb-moviex.ir کلیک نمایید.

چگونه می شنوید

از دست دادن حسی عصبی شایع ترین نوع کم شنوایی است. این می تواند در نتیجه افزایش سن، قرار گرفتن در معرض صدای بلند، آسیب، بیماری، برخی داروها یا یک بیماری ارثی باشد. این نوع کم شنوایی معمولاً از نظر پزشکی یا جراحی قابل درمان نیست. با این حال، بسیاری از افراد مبتلا به این نوع از دست دادن متوجه می شوند که سمعک می تواند مفید باشد.

علل کاهش شنوایی رسانایی

هنگامی که آسیب یا مشکل دیگری به گوش خارجی یا میانی شما وارد شود، به آن کم شنوایی انتقالی می گویند. به عنوان مثال، پرده گوش شما ممکن است با شنیدن صدا لرزش نداشته باشد. یا ممکن است استخوان های ریز گوش میانی صدا را به گوش داخلی منتقل نکنند. کم شنوایی حسی عصبی به دلیل وجود مشکل در گوش داخلی ایجاد می شود. اغلب به این دلیل است که سلول های مویی ریز که صدا را از طریق گوش حرکت می دهند به دلیل آسیب یا بیماری درست کار نمی کنند و سلول های بنیادی در گوش نمی توانند با این ترمیم هماهنگی کنند.

دایره المعارف پزشکی

آن ها اغلب میزان شکست تحصیلی و نیاز بیشتری به کمک آموزشی دارند. دسترسی به امکانات مناسب برای تجارب یادگیری بهینه مهم است اما همیشه در دسترس نیست. افراد بالای 50 سال ممکن است در طول سال ها به دلیل تغییرات مرتبط با سن در گوش یا عصب شنوایی، کاهش شنوایی تدریجی را تجربه کنند. اصطلاح پزشکی برای کاهش شنوایی مرتبط با افزایش سن، پری کوزیس است.

پزشکان مرکز ما از بهترین و ماهرترین متخصصین گوش و اعصاب (پزشکان گوش و حلق و بینی) در جهان هستند. تخصص آنها، همراه با مراقبت شنوایی شناسان دارای مجوز و گواهی، تضمین می کند که مراقبت با کیفیتی دریافت کنید. هزاران موی ریز به سلول های عصبی حلزون گوش متصل هستند که به تبدیل ارتعاشات صوتی به سیگنال های الکتریکی کمک می کنند. اطلاعات موجود در این سایت نباید به عنوان جایگزینی برای مراقبت های پزشکی حرفه ای یا مشاوره استفاده شود. اگر در مورد سلامتی خود سؤالی دارید، یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی است.