توضیحات مفید در مورد مشاغل و خدمات

۱۰ مطلب در مرداد ۱۴۰۰ ثبت شده است

مشاوره فرزندپروری و هر آنچه باید در مورد آن بدانید

قطعا پدر یا مادر بودن کار بسیار سختی است. برخی از والدین برای اینکه وظیفه خود در جایگاه پدر و مادر به بهترین نحو عمل کنند با مراجعه به مرکز مشاوره از مشاوره فرزندپروری استفاده میکنند که تصمیم بسیار درستی است.
 

مشاوره فرزندپروری به چه معناست؟

 
مشاوره فرزندپروری که با هدف تربیت فرزند انجام میگردد، به منظور کمک به شما در ارتباط با فرزندتان است. تربیت فرزند به معنای آموزش آنان است که از طریق این آموزش ها میتوان قالب های رفتاری و اصول فکری کودکان را شکل داد. برای اینکه این کار به خوبی صورت گیرد، والدین باید احساسات خود را کنترل نموده تا بتوانند شرایط را مدیریت کرده و تربیت کودک را طوری انجام دهند که در برخورد با مشکلات آینده خود بهترین عملکرد را  داشته باشد.
والدین همیشه برای فرزندان خود الگو بوده و کودکان تحت تاثیر رفتار آنان هستند. به همین دلیل پدر و مادر باید اطلاعاتشان را در خصوص نحوه تربیت فرزندان و نحوه رویارویی با مشکلات مختلف دوران کودکی افزایش دهند تا الگوی خوبی برای فرزندشان باشند.
وظیفه مشاور فرزندپروری این است که به پدر و مادرها آموزش اصول درست تربیتی و رفع نواقص رویکرد تربیتی والدین را ارائه داده و همچنین راهکارهایی برای برخورد با فرزندان و بهبود روابط خانواده را به آنها آموزش دهد.
اصلا مهم نیست که دلیل مراجعه شما نزد مشاور چه چیزی باشد. حتی این مسائل ممکن است ارتباطی به آسیب های خانوادگی یا مشکلات رشدی، جسمی یا روانی مربوط به کودک داشته باشد. در هر صورت شما میتوانید با حضور در جلسات مشاوره راهنمایی های لازم را از مشاور متخصص این کار دریافت نمایید. شما در مدت زمان دریافت مشاوره تمام مواردی که برای عملکرد بهینه در واحد خانواده نیاز است را فرا گرفته و راهنمایی و پشتیبانی که در ارتباط با ایجاد یک تجربه پایدار و سالم برای فرزندتان لازم است را کسب نمایید.
 
 

چطور متوجه شویم که به مشاوره تربیت کودک و نوجوان نیاز داریم؟

 
متاسفانه اغلب افراد بر این باورند که تربیت فرزندان امری است که به صورت غریزی انجام میگیرد، اما این تصور درست نمیباشد.
اینکه بچه دار شوید با اینکه درک درستی از تربیت آنها داشته باشید، دو امر کاملا متفاوت است. البته حتی اگر شما درک خوبی از معیارهای یک پدر یا مادر خوب داشته باشید، باز هم نمیتوانید از چالش هایی که اغلب با آن همراه است، جلوگیری کنید. و در واقع باید بگوییم که هیچ پدر و مادری کامل و بدون نقص نیست و حتی والدین هم دچار اشتباه میگردند. پس بهتر است برای پیشگیری یا مدیریت صحیح این اشتباهات از مشاوره فرزندپروری استفاده کنید. در این مشاوره ها به مسائل مختلفی نظیر تربیت و رفتار با فرزند، افسردگی پس از زایمان، خشونت خانگی و ... پرداخته میشود. به طور کل شرکت در جلسات مشاوره فرزندپروری برای تمام اعضای خانواده مفید میباشد.
 
 

اهمیت مشاوره فرزندپروری به چه دلیل است؟

 
شاید مهمترین دلیل برای استفاده از مشاوره فرزندپروری این باشد که تربیت فرزند بر اساس اصول روانشناسی انجام میگیرد. شما با گذراندن این دوره ها میتوانید برای تربیت کودک خود از اصول و راهکارهایی که بر اساس تحقیقات علمی روانشناسی کودک ثابت شده هستند، استفاده نمایید. بسیاری از والدینی که از این راهکارها استفاده می کنند، نتیجه آن را در رفتارهای فرزندان خود می بینند.
همانطور که گفتیم اولین الگوی رفتاری کودکان، والدین هستند. پس اگر شما رفتارهای نامناسبی مانند پرت کردن وسایل به هنگام عصبانیت و بحث و گفتگو، محکم بستن در اتاق یا خانه، فریاد زدن در زمان ناراحتی و ... را دارید حتما باید از مشاور کمک بگیرید. زیرا در تمام مواردی که ذکر شد، فرزندتان در حال یادگیری از شماست و در رفتارهای آتی خود از شما تقلید خواهد کرد.
کودکان باید در خانه احساس امنیت و آرامش داشته باشند و این وظیفه والدین است که این محیط را فراهم نمایند. در چنین فضایی کودک احساسات خود را به راحتی بیان کرده و متوجه میشود که احساسات فقط قسمتی از انسان است و لزومی ندارد از بیان آن هراسی داشته باشد یا با آنها مقابله کند و به راحتی می تواند کنترل احساسات خود را به دست گیرد.
باید فرزند خود را متوجه کنید که تمام قوانینی که در خانه وضع شده به صلاح اوست و او توسط والدین درک می شود. همچنین پدر و مادر با رفتاری مقتدرانه و همراه با همدلی و مهربانی به نیازهای فرزندشان توجه کنند.
والدین میتوانند با کمک مشاور سبک تربیت فرزند خود را مرور نموده و تکنیک های بهتری را در برخورد با فرزندشان به کار برند. این امر باعث میشود تا کودک راهنمایی های والدین را پذیرا بوده و با میل و رغبت بیشتری از قوانین والدین پیروی نماید.
 

چه زمانی برای تربیت فرزند خود به مشاوره مراجعه نمائیم؟

 
اگر در برخورد روزانه خود با فرزندتان از جملاتی استفاده می کنید که موجب تخریب شخصیت او می شود، عزت نفسش را پایین می آورد و میتواند در آینده باعث بروز مشکلات رفتاری و اختلالات روانی در او شود، باید به مشاور متخصص فرزندپروری مراجعه نمایید.
مواردی نظیر استرس، تنش، فشار، همراه با بی خوابی و سبک زندگی ضعیف مشکلاتی را بین والدین و فرزندان به وجود می آورد.
اگر شما جزو افرادی هستید که  سطح استرس بالایی دارید، نیاز به مشاوره دارید. چون توانایی شما برای تربیت و نگهداری از فرزندتان کم است.
علاوه بر این وجود علائمی مانند گریه غیر قابل کنترل، اضطراب مزمن، حالت روحی، اپیزودهای روانپریشی و یا افسردگی جای نگرانی دارند.
مشاوره به شما کمک میکند تا تمام مهارت های لازم برای یادگیری کنترل خشم، افسردگی، نگرانی مزمن، اضطراب و تحریک پذیری را بیاموزید.
 
موافقین ۰ مخالفین ۰

آیا به مشاوره زوج درمانی نیاز داریم؟

تمامی زوج هایی که در رابطه هستند میتوانند از مشاوره زوج درمانی استفاده کنند. این مشاوره با هدف بهبود رابطه میان زوجین انجام میگیرد و به آنها کمک میکند تا برای ادامه رابطه شان تصمیم بگیرند. مشاوره زوج درمانی معمولا طی چند جلسه برگزار گشته و به مسائلی مانند ایجاد مهارت های ارتباطی، شناسایی اهداف زندگی، مسئولیت های رابطه، خیانت، مشکلات مالی، بیماری، سایر تغییرات زندگی و در کل روانشناسی اختلاف زن و شوهر میپردازد. اینکه تعداد جلسات به چه صورت باشد و چه مدت به طول بی انجامد به سطح پریشانی رابطه بستگی دارد. 
 برای اینکه از مشاوره بهترین نتیجه را بگیرید باید پیش از اینکه مشکلاتتان وسعت پیدا نکرده و بزرگ نشده اند، نزد مشاور مراجعه کنید. مشاور میتواند به شما کمک کند تا چرخه های منفی را قطع کنید، آن چه را که باعث ایجاد اختلاف و فاصله می شود، کشف کنید و ارتباطی را که ممکن است احساس ضعف کند، بازیابی کنید.
اگر در رابطه تان مواردی را که برایتان نام میبریم مشاهده نمودید، حتما از یک زوج درمانگر راهنمایی و مشاوره بخواهید:
- فکر میکنید که دیگر حس عشقی در شما وجود ندارد.
- میزان کیفیت رابطه جسمی و جنسی شما کاهش یافته است.
- نمیتوانید به خوبی با یکدیگر ارتباط برقرار کنید.
- در رابطه تان خیانت به یکدیگر به وجود آمده.
- مرتبا با یکدیگر در حال بحث و جدل هستید. 
- تصمیم به طلاق و جدایی گرفته اید.
- بین شما و طرف مقابلتان اعتماد از بین رفته است.
- بدون این که دلیل آن را بدانید، حس می کنید که رابطه شما دیگر درست نیست
- نمیتوانید رازهایتان را با شریکتان در میان بگذارید.
- رابطه میان تان دچار تغییرات بزرگی شده است.
- رابطه شما درگیر الگوهای منفی شده است.
- از لحاظ عاطفی صمیمیت بین شما و طرف مقابل تان کاهش پیدا کرده است.
 
در صورتیکه حس کردید چند مورد و یا حتی یکی از موارد فوق در رابطه تان وجود دارد، باید فورا به یک مرکز مشاوره مراجعه نموده و از کمک های مشاور زوج درمانی بهره گیرید. 
مشاور میتواند در تمام مراحل ازدواج تان، شما را راهنمایی کند و از قبل از ازدواج تا بعد از آن در کنار شما باشد. اگر پس از شروع رابطه گاهی به مشاور مراجعه کنید، همواره رابطه شما در مسیر درست خود نگه داشته شده و هیچ گاه به جاهای باریک نمی رسد که بخواهید از ریشه های عمیق ، آن را ترمیم نمایید.
 

مشاور زوج درمانی به چه کسی گفته میشود؟

 
افرادی که متخصص ازدواج و خانواده میباشند در زمینه روابط افراد فعالیت مینمایند. دقت داشته باشید که به هنگام انتخاب مشاور، شخصی را برگزینید که دارای ویژگی های زیر باشد:
 
در سازندگی روابط افراد تخصص کافی داشته باشد:
 
معمولا مشاوران با افراد به طور منظم کار می کنند و برای اینکه نتیجه موثری بگیرند باید بتوانند روابط معتمدی برقرار کنند. مشاور باید از کار و تعامل با مردم لذت برده و برای تشخیص و درمان افراد، زوج ها و خانواده ها نیز روابط سازنده ای برقرار کند.
 
در حل مسائل متخصص باشد:
 
شناسایی علائم و کمک به مراجعان در حل مشکلات مربوط به رفتار، عواطف، فرآیندهای شناختی و رابطه ای از جمله مواردی است که مشاور باید انجام دهد. برای اینکه مشاور بتواند مشکلات میان زوجین را حل نماید، به دانش کامل نظریه سیستم های خانواده و تحقیقات مرتبط با تفکر انتقادی و مهارت های بالینی بسیار پیشرفته نیاز دارد.
 
تخصص کافی برای درک تفاوت های فرهنگی:
 
با توجه به اینکه مسائل گوناگون در جامعه  دارای تنوع میباشد، مشاور باید در درک مسائل مربوط به تنوع افراد، از جمله فرهنگ، قومیت، جنسیت، ملیت، نژاد، دین، گرایش جنسی و … توانایی کافی داشته باشد. 
 
داشتن اخلاق حرفه ای:
 
یک مشاور خوب، روابطی موثق و اخلاقی با مراجعان خود برقرار میکند و برای برقراری این ارتباط باید از محرمانه بودن و مسئولیت های قانونی و تعهدات مربوط به اقدامات بالینی و تحقیقات، آگاهی داشته باشد.
 
دارا بودن مجوز:
 
داشتن مجوز برای مشاور امر بسیار مهمی است. مشاورانی که در زمینه زوج درمانی فعالیت میکنند باید حداقل مدرک کارشناسی ارشد داشته و دارای حدودا دو سال تجربه بالینی تحت نظارت پس از فارغ التحصیلی باشند.
 
موافقین ۰ مخالفین ۰

مزایا و معایب ارتودنسی ثابت و متحرک

ارتودنسی ثابت و متحرک دندان

 
وجود دندان های نامرتب در دهان همواره باعث به وجود مشکلاتی برای افراد میگردد. برخی از مهمترین این مشکلات نظیر درد در قسمت های مختلف دندان ها و ظاهری نامناسب میباشد. بهترین راه حل برای رفع این مسائل استفاده از روش درمانی ارتودنسی است. ارتودنسی از ترکیب دو کلمه ارتو و دنسی به وجود آمده که به معنای صاف و مرتی نمودن دندان است. این روش درمانی از پراهمیت ترین زیر شاخه های دندانپزشکی بوده که به برطرف نمودن عدم تقارن و بی نظمی دندان ها پرداخته و موجب میگردد تا آنها در یک مکان منظم در کنار یکدیگر قرار گیرند.
 

مزایا و معایب ارتودنسی متحرک چیست؟

 
روش درمانی ارتودنسی متحرک نیز مانند سایر روش ها دارای مزایا و معایبی میباشد که لازم است بیمار پیش از انتخاب آن در موردش اطلاعات کافی داشته باشد. در اینجا برخی از مزایا و معایب ارتودنسی متحرک به منظور افزایش اطلاعات شما آورده شده است:
 

مزایا :

 
استفاده از این روش دوره درمانی کوتاهی داشته و بیمار در کمترین زمان ممکن نتیجه مطلوب خود را کسب مینماید. همچنین نیازی به مراقبت طولانی مدت از بریس های متحرک نیست و بیمار این امکان را دارد که در استفاده یا جایگزینی بریس ها، راحتی و آزادی بیشتری داشته باشد. افرادی که دندان های خود را ارتودنسی میکنند به دلیل احساس درد فراوان به هنگام غذا خوردن دچار مشکل هستند اما ارتودنسی متحرک این مسئله را حل نموده چون بیمار میتواند در زمان غذا خوردن آنها را از دهان خود خارج کنند.
بیمارانی که از این روش استفاده میکنند باید به خاطر داشته باشند که بهداشت دندان و دهان را به خوبی رعایت کنند تا از بروز بیماری های لثه جلوگیری نموده و سلامت دندان های خود را حفظ نمایند. 
برای عده ای دیگر از افراد که نمیتوانند وسیله ای را در بدن خود تحمل کنند، ارتودنسی متحرک مناسب است زیرا در صورت استفاده از بریس های ثابت به طور قطع به مشکل بر خواهند خورد. اما بریس های متحرک را می توان در هر زمان جدا کرد. 
 

معایب :

 
از بزرگترین معایبی که این روش دارد میتوان به از بین رفتن سریع موادی که برای ارتودنسی تهیه شده اند اشاره نمود که درسرهای زیادی برای بیمار به همراه دارد و فرد مجبور است هر بار آنها را دوباره تعویض کند تا به دندان هایش آسیب نرسد.
دردی که در زمان شروع ارتودنسی به بیمار وارد میشود در ارتودنسی متحرک بیشتر از ارتودنسی ثابت است و این موضوع میتواند باعث ناراحتی بیمار گردد که البته شدت درد را میتوان به وسیله مسکن کاهش داد.
بریس های متحرک محدودیت بیشتری در تشکیل دهان و دندان دارند. این کار را نمی توان برای دندان ها انجام داد به همین دلیل امکان سفارش این نوع از بریس ها وجود ندارد. یکی دیگر از معایب ارتودنسی متحرک نیز این است که این روش کمکی به ریشه دندان ها نمیکند.  
 

مزایا و معایب ارتودنسی ثابت چیست؟

 
اگر قصد انجام ارتودنسی را دارید و روش ارتودنسی ثابت را انتخاب نموده اید، بهتر است پیش از شروع درمان در موردی این روش تحقیق کرده و اطلاعات لازمه در خصوص مزایا و معایب آن را به دست آورید: 
 

مزایا:

 
برترین مزیت این روش کمک به دندان ها برای صاف و مرتب شدن است. ارتودنسی ثابت علاوه بر  صاف نمودن دندان ها و بخشیدن ظاهر زیبا به آنها دارای مزایای دیگری از جمله پیشگیری از بیماری های لثه میباشد. انجام ارتودنسی ثابت به طور معمول تحت آرام بخشی یا جراحی انجام میگردد، پس در صورتیکه بیمار به دلایل مختلی نظیر استرس نتواند پزشک را همراهی کند،می توان این نوع از ارتودنسی را به خوبی بر روی فرد انجام داد. این روش امکان جابجایی ندارد و به صورت همیشگی بر روی دندان وجود دارد. همین امر موجب میگردد تا به تعویض بریس ها نیازی نباشد. ارتودنسی ثابت کمترین آسیب و صدمه را به بیمار وارد میکند و دندان ها در این روش آسیب کمتری می بینند که شاید این یکی از بزرگترین مزیت های این روش باشد.
 
 

معایب :

 
این روش نیز همانند سایر دیگر روش های موجود دارای معایبی است. یکی از این معایب دوره بسیار طولانی مدت درمان است. علاوه بر تحمل طولانی مدت براکت ها، بیمار باید مرتبا نزد پزشک مراجعه کند تا دندان ها بررسی شده و دچار تغییر رنگ و آسیب دیدگی نگردند.
با وجود ارتودنسی ثابت در دهان خوردن غذا کمی دشوار میشود و با احساس درد همراه است. همچنین ممکن است بریس ها و سیم های دندان به اندازه کافی مقاومت نداشته باشند، از این رو باید در مراقبت و نگهداری از آنها دقت بسیاری به خرج داد. بریس های ثابت مانع از راحت صحبت کردن فرد در اوایل دوره درمان میشود که ممکن است این امر برای برخی از افراد غیر قابل تحمل باشد. 
 
موافقین ۰ مخالفین ۰

ارتودنسی دندان و انواع آن

یکی از زیرشاخه های علم دندانپزشکی، ارتودنسی دندان میباشد. پزشک با ارتودنسی دندانها به مرتب نمودن آنها میپردازد. وجود دندانهای نامرتب در دهان مشکلات بسیاری از جمله پوسیدگی دندان‌ها، مشکلات لثه‌ای، خوب جویده نشدن دندان‌ها و مشکلات گوارشی، سردرد، مشکلات TMJ، احساس درد درگردن، شانه و پشت، ظاهر نا زیبا را در پی دارد.
 

چگونگی تشخیص نیاز به ارتودنسی

 
برای اینکه متوجه شوید که به ارتودنسی نیاز دارید یا خیر باید حتما به متخصص ارتودنسی مراجعه نموده و درخواست مشاوره نمایید. 
متخصص ارتودنسی یا  ارتودنتیست با معاینه دندان های شما تشخیص میدهد که آیا نشانه‌های اولیه‌ مشکلات رایج دندان و موقعیت قرارگیری نادرست فک، در شما وجود دارد؟ ابتدایی سنی که پزشک میتواند متوجه شود که آیا دندان های در حال رشد شکل طبیعی و نرمال دارد یا خیر، سنین بین پنج تا هشت سالگی است. امروزه درمان ارتودنسی طرفدارن زیادی مخصوصا بین نوجوانان پیدا کرده است. برای درمان خیلی از موارد انحراف دندان بخصوص دندان های داخلی نیازی به استفاده از ارتودنسی نیست اما کسانی که در ردیف بودن دندان ها مشکل دارند حتما باید از روش درمانی ارتودنسی استفاده کنند. 
 

انواع روش های ارتودنسی دندان

 
درمان ارتودنسی از طریق سه روش ثابت، متحرک و لینگوال (مخفی) انجام میگردد. هر کدام از این سه روش دارای ویژگی های خاصی هستند که پزشک بر حسب نیاز شما مناسب ترین نوع آن را پیشنهاد میدهد. انتخاب روش مناسب برای شما از طریق تشخیص جنس دندان شما، حساسیت های دهانی و میزان انحراف دندان های شما صورت میگیرد. رعایت این موارد و انتخاب روش درمانی درست موجب میشود تا بهترین نتیجه را از ارتودنسی بگیرید.
در ادامه شما را با روش های مختلف ارتودنسی آشنا میکنیم.
 

ارتودنسی متحرک دندان

 
این نوع از ارتودنسی همانطور که از نامش پیداست به دندان‌ها چسبانده نمی‌شود و در صورت نیاز میتوان ملزومات آن را از دهان خارج نمود. تشخیص اینکه آیا این روش برای شما مناسب است یا خیر بر عهده پزشک میباشد. 
به طور معمول دستگاه‌های ارتودنسی متحرک به دو دسته تقسیم می‌گردند:
اولین گروه با حرکت‌های ساده دندانی متناسب هستند. و گروه دیگر برای حرکت دادن فکین (فک بالا و پایین) از دستگاه‌های ارتودنسی متحرک استفاده میکند. کارکرد این دستگاه ها به این شکل است که نیروی معینی را با کمک فنرها و پیچ‌ها و دیگر اجزای مکانیکی خود، به دندان‌ها و یا فکین وارد میکنند.
دستگاه های ارتودنسی متحرک، به منظور حرکات جنبشی tipping طراحی شده‌اند و در درمان‌های تخصصی‌تر و دشوارتر نیز مورد استفاده قرار میگیرند. 
 

ارتودنسی ثابت دندان

 
ارتودنسی ثابت دارای مراحلی است که در ادامه به شرح آنها میپردازیم.
ابتدایی ترین مرحله ارتودنسی ثابت دریافت مشاوره از پزشک متخصص و ارتودنتیست میباشد. در جلسه مشاوره شما مشکلات خود را بیان میکنید و به پزشک میگویید که چه درخواستی دارید. ارتودنتیست مزایا و معایب روش انتخابی درمان را به طور کامل توضیح داده و همچنین به معاینه وضعیت فک و دندان های شما میپردازد و بررسی میکند که آیا در ترتیب دندان‌ها و یا فک تان دارای ناهنجاری میباشید؟ معاینه بیمار به وسیله عکس‌برداری از دندان‌ها و ارائه یک طرح درمانی دقیق برای بیمار انجام میگیرد.
ارتودنتیست با استفاده از عکس‌های OPG ، قرارگیری ریشه‌های دندان و موقعیت آن‌ها در مورد نحوه درمان طی مراحل ارتودنسی تصمیم میگیرد. هزینه ارتودنسی نیز با ارائه دقیق یک برنامه درمانی قابل تشخیص خواهد بود. 
مرحله بعدی پس از انجام معاینات لازمه قالب‌گیری دندان ها است. قابل گیری موجب مبگردد تا وضعیت دندان‌ها در ابتدای مراحل ارتودنسی ثبت نماید.شود.
 

ارتودنسی لینگوال

 
در ارتودنسی لینگوال تمام لوازم ارتودنسی و بریس های دندان در لایه ی داخلی دندان به سمت زبان نصب می گردد. ارتودنسی لینگوال یکی از بهترین انواع ارتودنسی دندان است و به همین دلیل هزینه ای بیشتر از ارتودنسی ثابت و متحرک دارد.
 

ارتودنسی دیمون

 
ارتودنسی دیمون از روش های جدید است و به دلیل قابلیت ها و مزیت های بی نظیری که دارد، دارای طرفداران بسیاری میباشد. در این نوع از ارتودنسی که بهداشت بالایی هم دارد از براکت های روشن استفاده میشود و به وسیله قابلیت تحرک سیم در بین دندان ها، فشار بر روی دندان ها به صورت خودکار و دقیق تنظیم شده و نتیجه بهتری را در کوتاهترین زمان به همراه خواهد داشت. ارتودنسی دیمون برای تمام افراد مناسب و قابل اجرا نیست و انجام آن باید طبق نظر پزشک متخصص صورت گیرد. اگر شما هم جزو کسانی هستید که دوست دارید براکت های ارتودنسی تان کمتر دیده شوند و در مدت درمان ارتودنسی، دندان هایتان ظاهر بهتری داشته باشند، میتوانید روش دیمون را انتخاب نمایید.
 

ارتودنسی کوتاه مدت دندان

 
برای افرادی که میخواهند در کوتاه ترین زمان و کمترین میزان درد از ارتودنسی دندان نتیجه گیرند، روش ارتودنسی کوتاه مدت پیشنهاد میشود. البته تشخیص اینکه شما میتوانید از این روش استفاده کنید با خیر بر عهده پزشک میباشد که با معاینه شما و بررسی شرایط تان به چه نتیجه ای میرسد. معمولا افرادی که مشکلات فک یا دندانی خیل حادی نداشته باشند، از این روش نتیجه میگیرند. ارتودنسی های کوتاه مدت در دو نوع نامرئی و سریع انجام میشوند و جنس راکت ها و سیم های اتصالی که در این روش استفاده میشوند همانند سایر روش های ارتودنسی است.
 
 
موافقین ۰ مخالفین ۰

انتخاب و خرید کفپوش مناسب برای مکان های مختلف

انواع مختلفی از کفپوش ها وجود دارند که شما میتوانید با توجه به محل مورد نظرتان بهترین و مناسب ترین کفپوش را انتخاب نمایید. شاید شما هم مانند بسیاری دیگر از افراد در مورد انواع کفپوش و کارایی آنها اطلاعات کافی نداشته باشید. ما در این مقاله سعی کرده ایم تا شما را با این موارد بیشتر آشنا کنیم. 
 

کفپوش موکت

 
یکی از قدیمی ترین کفپوش ها که از دیرباز تا کنون مورد استفاده در منازل و سایر مکان ها قرار میگیرد، موکت میباشد. موکت تمام نقاط محل از جمله کف اتاق نشیمن، اتاق خواب و ... را میپوشاند. به هنگام خرید موکت باید به نکات بسیاری مانند جنس آن دقت کنید و اگر مساحت اتاقی که میخواهید با موکت بپوشانید کم است، بهتر است از موکت های ساده با رنگ روشن و پرزهای کوتاه استفاده نمایید.
 

کفپوش پارکت

 
پارکت ها جزو کفپوش های چوبی هستند که با زیبایی ظاهری خود، شکلی کلاسیک به محیط منزل یا محل کار شما می بخشند. پارکت ها در مدل ها، طرح ها و رنگ های گوناگون و با بافت چوبی مختلف و میزان سختی و ضخامت متفاوت تولید میشوند. از انواع پارکت میتوان بلوط، کاج و آلبالو را نام برد. اگر قصد استفاده از پارکت را دارید باید بدانید که پارکت ها مقاومتی در برابر آب و رطوبت نداشته و نیازمند مراقبت بسیار میباشند. اما اگر به هر دلیل این کفپوش را انتخاب کرده اید توجه داشته باشید که استفاده از پارکت در طبقه پایین ساختمان نیاز به نصب یک عایق ضد رطوبت در زیر آن دارد. البته این عدم مقاومت جزو معایب پارکت بوده و همین موجب گشته تا استقبال از آنها توسط مردم کاهش پیدا کند.
 

کفپوش لمینت

 
کفپوش های لمینت از الوارهای مصنوعی با روکش های طرح چوب ساخته میشوند. برای تولید لمینت چند لایه چوب HDF متراکم شده را توسط یک روکش طرح چوب میپوشانند که ضخامت آنها معمولا بین 6 تا 12 میلی متر می باشد. این ضخامت بسته به محلی دارد که کفپوش مورد استفاده قرار میگیرد و در مکان های پر رفت و آمد باید کفپوش هایی با ضخامت بیشتر نصب گردد. کفپوش لمینت مزایایی دارد که مهمترین آنها مقاومت آن در برابر تابش نور خورشید، قابلیت جا به جایی آسان و تعویض قسمت های مختلف آن به صورت جداگانه میباشد. 
اما این کفپوش ها نیز مانند موارد دیگر دارای معایبی هم هستند. عدم مقاومت کفپوش در برابر آب، ایجاد سر و صدا به هنگام راه رفتن، نفوذ آلودگی به کفپوش و در معرض خراشیدگی قرار گرفتن از معایب کفپوش های لمینت است. 
  

کفپوش وینیل یا PVC

 
کفپوش های pvc که به آنها کفپوش وینیل نیز گفته می شود، در طرح ها و رنگ های مختلف و با ضخامتی کم در ابعاد 90 و 15 سانتی متر تولید میشود. بر روی این کفپوش ها به منظور پیشگیری از سرخوردن اجسام بر روی آن، از محافظ های عاج دار استفاده می شود.
برخلاف کفپوش های دیگر، کفپوش pvc در برابر آب مقاوم بوده و به همین دلیل در مکان هایی مانند سرویس بهداشتی، حمام و آشپزخانه نیز مورد استفاده قرار میگیرد. اما مقاومت این کفپوش ها فقط در برابر آب بوده و این قابلیت را در برابر نور آفتاب ندارد. اگر کفپوش pvc در برابر آفتاب قرار گیرد خواهید دید که پس از مدتی تغییر رنگ می دهد. همچنین این کفپوش ها هم مانند کفپوش های لمینت به راحتی خراشیده میشوند، پس مراقب باشید تا وسایل را روی آن نکشید. 
 

کفپوش سرامیک

 
از پرطرفدارترین کفپوش ها سرامیک است. از سرامیک به دلیل مقاومتی که در برابر آب دارد در پذیرایی و حتی آشپزخانه استفاده میشود. نظافت کفپوش سرامیک بسیار آسان بوده و تنها با یک دستمال نمدار میتوان آن را تمیز نمود. توجه داشته باشید که برای پاک کردن درزهای بین سرامیک ها میتوانید از مواد شوینده استفاده کنید اما مراقب باشید که مواد شوینده با خود سرامیک ها برخورد نکند.
 
 

کفپوش چوب پنبه

 
کفپوش های چوب پنبه ای مورد پسند افرادی است که دوست دار محیط زیست میباشند. کفپوش های چوب پنبه ای از پوست درخت ساخته میشوند اما در این فرآیند آسیبی به درخت وارد نمیشود. از مزایای این نوع از کفپوش ها عایق بودن در برابر صدا و گرما بوده به همین دلیل برای مکان هایی که سیستم گرمایشی از کف دارند مناسب نمی باشد. همچنین کفپوش های چوب پنبه ای مقاومتی در برابر خراشیدگی و نور آفتاب ندارد اما به دلیل ماندگاری و مقاومت بالا و ترمیم آسان، از قیمت بالایی نیز برخوردارند.
  

کدام نوع کفپوش برای مغازه مناسب است

 
به هنگام خرید کفپوش برای مغازه تان دقت کافی داشته باشید و سعی کنید کفپوشی را انتخاب نمایید که موجب جذب بیش از اندازه مشتریان نگردد و توجه آنها را از اجناس پرت نکند. به طور معمول برای مغازه ها به دلیل دوام، نصب آسان و تنوع از کفپوش هایی مانند سنگ یا پارکت استفاده می شود.
 

انتخاب پارکت مناسب برای منزل

 
برای منزل خود از پارکت هایی با رنگ تیره استفاده کنید تا آلودگی ها روی آن زیاد معلوم نشود اما اگر فضای منزل تان کوچک است پارکت هایی با رنگ های روشن و خطوط عمودی را انتخاب نمایید. همچنین میتوانید به منظور کلاسیک نمودن دکوراسیون منزل از پارکت های درزدار استفاده کنید. در ضمن برای محل های پر تردد پارکت هایی با ضخامت بیشتر تهیه کنید.
 

کفپوش مناسب برای راهرو

 
راهروها به دلیل اینکه مکان های پر رفت و آمدی هستند در معرض آلودگی بسیاری قرار میگیرند. پس استفاده از کفپوش هایی مانند لمینت، پارکت یا چوب پنبه که در برابر آلودگی  و آب مقاومتی ندارند اشتباه میباشد. اما اگر کفپوش مورد علاقه تان جزو این چند مورد است میتوانید با پهن کردن یک پادری بزرگ که تمام ورودی تا جاکفشی را بپوشاند از این مشکل جلوگیری نمایید. برای انتخاب کفپوش سرامیک هم این نکته را به خاطر داشته باشید که از سرامیک های با طرح شلوغ استفاده کنید تا کثیفی آن کمتر معلوم شود.
 
موافقین ۰ مخالفین ۰

معرفی انواع کابینت آشپزخانه

یکی از مهمترین بخش ها در دکوراسیون آشپزخانه، کابینت است. کابینت ها در زیبایی آشپزخانه بسیار تاثیرگذار بوده و جلوه ای خاص به آن ببخشند. کابینت آشپزخانه در شکل و طرح های مختلف و با جنس های متفاوت ساخته میشوند و انتخاب را برای افراد با سلیقه های گوناگون آسان میکنند. برای خرید کابینت تنها به زیبایی آن توجه نکنید، بلکه جنس آن، مناسب بودن آن برای آشپزخانه تان و ... را نیز در نظر بگیرید. برای آشنا شدن با انواع کابینت های آشپزخانه با ما همراه باشید و ادامه مطلب را از دست ندهید.
 

کابینت های فلزی

 
امروزه و با توجه به تنوع بسیار در جنس و مدل های کابینت، کابینت های فلزی کمتر مورد استفاده قرار میگیرند و تنها آن دسته از کابینت های فلزی هنوز طرفدار دارند که از جنس استیل بوده و از ظاهری شیک و مدرن برخوردار هستند. کابینت های فلزی نسبت به سایر کابینت ها قیمت پایین تری دارند و همین مورد باعث شده که در اکثر موارد بدنه و اسکلت کابینت ها از فلز ساخته شود. به طور مثال بسیاری از افراد برای اینکه هزینه کمتری را صرف این کار کنند، اسکلت کابینت را از نوع فلز انتخاب کرده و برای درب های آن به سراغ جنس ام دی اف و یا موارد دیگر میروند. قیمت پایین کابینت فلزی میتواند جزو محاسن آن محسوب گردد. اما معایبی نیز دارد که از میان آنها میتوان به زنگ زدگی و پوسیدگی بر اثر قرار گیری در رطوبت و نیاز به رنگ آمیزی مجدد پس از مدتی اشاره نمود. 
 

کابینت های تمام چوبی

 
این مدل از کابینت ها شکل ظاهری بسیار زیبایی دارند. زمان آماده سازی، ساخت و نصب آنها معمولا طولانی مدت بوده و هزینه بسیار بالایی را در پی دارد. افرادی که علاقمند به ایجاد طرح روستیک در منزل خود هستند، میتوانند از کابینت های تمام چوب استفاده کنند. در دکوراسیون های کلاسیک از این مدل استفاده بسیاری میشود که موجب ایجاد جلوه ای زیبا و خیره کننده در محیط میگردد.
 

کابینت های ام دی اف

 
یکی از انواع کابینت ها که از ضایعات دور ریختنی دیگر چوب ها ساخته میشود و این قابلیت را دارد که رنگ و شکل های متنوعی به خود بگیرد، کابینت ام دی اف است. کابینت های ام دی اف با هر سبک خانه ای هماهنگ شده و به آشپزخانه زیبایی میبخشد. یکی از پرطرفدارترین مدل های کابینت، ام دی اف است. ام دی اف مقاومت نسبتا بالایی در برابر رطوبت دارد و دچار آسیب دیدگی نمیگردد. برای مکان هایی که رطوبت محیط آشپزخانه به هنگام آشپزی بالا میرود این نوع از کابینت پیشنهاد میشود. جنس خوب ام دی اف که علاوه بر رطوبت در برابر حرارت نیز مقاوم بوده و عایقی مناسب در برابر صدا می باشد، باعث شده که علاوه بر کابینت های آشپزخانه از آن در مواردی دیگر نظیر ساخت مبلمان، میز و صندلی، دکور و کف سازی اتاق‌ها نیز استفاده شود.
 

کابینت های هایگلاس

 
هایگلاس به گونه ای از ام دی اف گفته میشود. کابینت های هایگلاس از زیبایی بالایی برخوردار هستند و به دلیل سطح براقی که دارند جلوه ای خاص به محیط آشپزخانه میبخشند. قیمت کابینت های هایگلاس نسبت به کابینت های ام دی اف بالاتر بوده و در رنگ آمیزی هم دارای ترکیبات متفاوت و متنوعی هستند. برخی بر این باورند که کابینت های هایگلاس خط و خش می گیرد اما چنین موردی ثابت نشده و این موضوع صحت ندارد. رنگ های تیره مانند رنگ مشکی در این مدل به دلیل سطح براقی که دارد اثر انگشت بر روی خود را به خوبی نشان میدهد اما پاکسازی آنها نیز به راحتی انجام می گیرد.
 

کابینت های پی وی سی

 
کابینت های تمام پی وی سی با ام دی اف های روکش پی وی سی تفاوت داشته و معمولا از مدل تمام پی وی سی کمتر استفاده میشود. این مدل در طرح ها و رنگ های گوناگون و متنوعی ساخته شده و در واقع این نوع از کابینت مصنوعی است. مدل تمام پی وی سی مزیت های فراوانی نسبت به کابینت های چوبی دارد. از جمله این مزایا میتوان، نگهداری آسانتر، ساخت و نصب سریعتر و هزینه کمتر را نام برد.
 
موافقین ۰ مخالفین ۰

نحوه شستشوی فرش دستبافت

از مهمترین و حساس ترین خدماتی که قالیشویی ها به مشتریان خود ارائه میدهند، شستشوی فرش دستبافت است. این نوع از فرش ها به دلیل نوع نخ، نوع بافت و ... دارای حساسیت های خاصی هستند که روش شستشوی هر یک از آنها نیز بر اساس همین موارد متفاوت از یکدیگر می باشد.
 
 

شستشوی فرش دستبافت چه مراحلی دارد؟

 
مراحل شستشوی فرش دستبافت باید با دقت و حساسیت بالایی انجام گیرد.  شستشوی فرش های دستبافت دارای مراحل مختلفی است که ما به صورت خلاصه به شرح آن میپردازیم. 
 
1) بررسی فرش پیش از شستشو
2) خاک گیری، غبار روبی و وکیوم نمودن فرش دستبافت
3) شستشو با آب بدون مواد شوینده به منظور خسیاندن فرش که حدودا بین 20 تا 30  دقیقه انجام میشود.
4) شستشو با مواد شوینده مخصوص گیاهی که معمولا با شورهای گیاهی و ارگانیک به منظور پیشگیری از بهم ریختگی و تداخل رنگ های استفاده شده در نخ فرش انجام میشود.
5) آبکشی فرش و شستشوی مجدد آن به وسیله شورهای گیاهی
6) اقدام به آبگیری نمودن فرش با دستگاه های آبگیر لوله ای
7) بسته به زمانی که شستشوی فرش انجام میشود، در فصل های گرم و آفتابی، آفتابگیری فرش صورت میگیرد و در فصل های سرد و بارانی، گرما دهی فرش 
8) بررسی و کنترل فرش ها پس از شستشو به منظور جلوگیری از اتفاقات احتمالی
9) انجام برخی از خدمات مانند چرم دوزی، لکه برداری، رنگ برداری و .. بنا به خواسته مشتری
10) آماده سازی فرش برای تحویل آن به مشتری با انجام برخی کارها نظیر اتوکشی و کاورفرش 
 

نکات شستشوی فرش دستبافت

 
از آنجاییکه فرش های دستبافت دارای حساسیت بالایی هستند و از اهمیت بالایی نیز برخودارند، کارشناس شستشوی فرش های دستبافت که در قالیشویی حضور دارند، باید هر مرحله از کار شستشو که صورت میگیرد را تائید نمایند و اگر این تائیدیه صادر نشود مراحل باید مجددا انجام گیرد. معمولا کارشناس های شستشو راهنمایی های لازم در زمینه شستشو را به شویندگان و پرسنل قالیشویی ارائه میدهند. این راهنمایی ها شامل مواردی نظیر انتخاب مواد شوینده مناسب،بافت فرش، نوع و جنس نخ ها، بررسی کیفیت فرش و اینکه آیا ممکن است با شستشو، فرش دچار پارگی و یا تداخل رنگ و کمرنگ شدن شود و .. می باشد.
 
موافقین ۰ مخالفین ۰

نحوه شستشوی فرش ماشینی

یکی از متداول ترین خدماتی که توسط قالیشویی ها ارائه میشود، شستشوی فرش ماشینی است. در دنیای امروز با توجه به آپارتمانی شدن منازل و نداشتن فضا برای شستشو، مردم ترجیح میدهند که کار را به متخصصین این کار بسپارند و در کوتاهترین زمان فرش ها را جمع و شسته شده و کاملا خشک و سالم تحویل بگیرند.
با پیشرفته شدن صنعت بسیاری از قالیشویی ها از دستگاه های جدید و به روز استفاده میکنند و با کمک پرسنل حرفه ای و مجرب در تمامی نقاط شهر خود به ارائه خدمات میپردازند.
در هنگام شستشو به موارد زیادی باید توجه نمود. در فرش های ماشینی توجه به جنس الیاف از اهمیت ویژه ای برخوردار است. از الیافی که در فرش های ماشینی به کار میرود میتوان به  آکریلیک، کرک و پشم اشاره نمود. هر کدام از این الیاف شرایط خاصی برای شستشو دارند.
اصولا قالیشویی ها به دو روش معمولی و اعلاشویی کار شستشوی فرش را انجام میدهند. البته تنها تفاوت این دو روش در مواد شوینده ای است که به کار برده میشود و در مراحل شستشو تفاوتی با یکدیگر ندارند.
قالیشویی با استفاده از پودرهای جاذب و بخار نیز از دیگر روش های شستشوی فرش است.
 

شستشوی فرش شامل چه مراحلی است؟

 
1) مورد بررسی قرار دادن فرش
2) غبارگیری فرش
3) تثبیت رنگ
4) انجام لکه برداری
5) شستشوی فرش
6) آبکشی نمودن فرش
7) خشک کردن
 

مورد بررسی قرار دادن فرش ماشینی

 
این کار به منظور بررسی آسیب های فرش انجام میشود. معمولا بررسی قبل از شستشو به این خاطر صورت میگیرد که هنگام شستشو آسیب بیشتری به فرش وارد نشود. از انواع ایراداتی که فرش میتواند داشته باشد، میتوان سوختگی، پارگی، پوسیدگی و لکه را نام برد.
 
 

انجام غبارگیری فرش ماشینی

 
غبارگیری فرش با توجه به جنس آن میتواند به صورت دستی یا ماشینی انجام شود. این مرحله اگر به روش مکانیزه انجام شود، از دستگاه های مکنده و دستگاه های ضربه زن استفاده میشود.
دستگاه های مکنده شبیه به جارو برقی هستند اما با قدرت مکش بیشتر، که این قدرت بسته به جنس و ضخامت فرش توسط پرسنل تنظیم می شود.
در دستگاه های ضربه زن، فرش درون محفظه دستگاه قرار می گیرد. این دستگاه با برس و محورهای پیستونی که دارد، ضربات متعددی به فرش وارد میکند تا غبارگیری انجام شود. مدل دیگری از این دستگاه با حرکت سریع دورانی خود فرش را از گرد و غبار پاک میسازد.
  
 

تثبیت رنگ فرش

 
تثبیت رنگ بیشتر برای فرش های دستباف و تزئینی در نظر گرفته می شود. چون این فرش ها به دلیل وجود الیاف و رنگ های طبیعی، احتمال تداخل رنگ بالایی دارند. به همین منظور از شوینده های گیاهی مخصوص برای پیشگیری از ورود آسیب های احتمالی به فرش استفاده می شود
  

لکه برداری از فرش

 
در لکه برداری باید به  نوع لکه و مدت زمان آن دقت شود. هر لکه ای شوینده و حلال مخصوص به خود را دارد. لکه برداری باید طوری انجام شود که در ضمن پاگ شدن لکه، آسیبی به رنگ و الیاف فرش وارد نشود.
 
 

روش و دستگاه های شستشوی فرش ماشینی

 
شستشوی فرش معمولا به دو صورت دستی و اتوماتیک انجام میشود. 
دستگاه های شستشوی دستی، کار را از طریق شستشوی ضربه ای انجام میدهند و اصولا برای شستن فرش های دستباف به کار برده میشوند.
دستگاه های شستشوی اتوماتیک، خود به به دو نوع ریلی و میزی تقسیم می شود. در شستشو با دستگاه ریلی فرش به صورت ثابت قرار گرفته و دستگاه شستشو با برس های استوانه ای شکل و دیسکی، شستشو را انجام می دهد. در روش شستشوی میزی برعکس روش قبلی، برس ها ثابت بوده و فرش توسط نقاله های خاصی زیر این برس ها حرکت می کند.
 
شستشوی فرش با دستگاه های اتوماتیک دارای 5 مرحله است که تمامی آنها به شکل خودکار انجام می شود.
 
- خیس کردن فرش
- جارو زدن
- شامپو و برس زدن
- شستشو با آب و برس
- شستشو با آب بدون برس
 
قالیشویی ها بعد از اینکه فرش را آبکشی نمودند، آنها را با دستگاه های مخصوص آبگیری کرده و خشک مینمایند و پس از آن فرش را به گرمخانه منتقل میکنند تا مرحله خشک شدن به طور کامل انجام شود. 
موافقین ۰ مخالفین ۰

راه اندازی کسب و کار چه مراحلی دارد؟

شاید شما هم بخواهید بدانید که راه اندازی کسب و کار جدید به چه صورت است و برای شروع آن باید چه کرد.
برای تهیه یک طرح تجاری باید تحقیقات عمیقی در بازار در زمینه راه اندازی کسب و کار و مشتریان بالقوه کسب و کارتان انجام شود که شامل مواردی همچون اجرای نظرسنجی، برگزاری گروه های همه پرسی و تحقیق درباره جنبه های مختلف بازار و داده های عمومی میباشد.
کاری که باید پیش از شروع فروش محصول یا خدمات خود انجام دهید، انتخاب نام تجاری است. 
قطعا شروع یک کار جدید نیاز به سعی و تلاش بسیار دارد و صرفا با داشتن ایده خوب به موفقیت و دست یافتن به یک تجارت نخواهید رسید. 
برای راه اندازی کسب و کار و ایجاد یک برند تجاری، منابعی مانند چند ایده وجود دارد. اما همواره در خصوص چگونگی راه اندازی یک کسب و کار موفق صحبت کمتری می‌شود. برای اطلاع از نحوه راه اندازی کسب و کار موارد زیر را مطالعه کنید تا تجارت خود را به یک تجارت موفق تبدیل نمایید.
 
برای راه اندازی کسب و کار اگر با مشکلی و یا سوالی مواجه شدید گروه مشاورین کسب و کار ساکوراد آماده ارائه هر گونه مشاوره در زمینه کسب و کار ، بازاریابی فروش و ... می باشد.
 

1. ایده خود را مشخص کنید 

 
اگر قصد شروع یک کار جدید را دارید و میخواهید وارد بازار کار شوید، حتما پیش از راه اندازی کسب و کار به این موضوع فکر کرده اید که میخواهید چه چیزی بفروشید یا چه خدماتی ارائه دهید. برای آشنایی بیشتر با کاری که در نظر دارید میتوانید شرکت هایی که در آن حوزه مشغول به فعالیت هستند را بیابید و الگوی کار خود قرار دهید. ضمنا اگر ایده ای که در سر دارید در دیگر شرکت ها و سازمانها ارائه نمیشود و یا ایمکه شما میتوانید همان کار را سریع تر و ارزان تر انجام دهید، حتما به فکر اجرا نمودن ایده خود و راه اندازی کسب و کار مربوطه باشید.
 
 

2. برای کارتان یک طرح تجاری تهیه کنید

 
زمانیکه برای عملی کردن ایده خود و شروع کسب و کار آماده شده اید باید بدانید که هدفتان از این کار چیست؟ مخاطبین تان چه کسانی هستند؟ اهداف نهایی تان چیست؟ و اینکه میخواهید هزینه های مربوط به راه اندازی کسب و کار خود را از چه راهی تامین کنید؟
به تمام این سوالات میتوان از طریق یک برنامه تجاری خوب پاسخ داد.
 

3. از میزان سرمایه و دارایی خود مطمئن شوید

 
هر کاری برای شروع نیاز به سرمایه دارد، پس باید به این فکر کنید که این هزینه ها را از چه طریقی تامین میکنید. شما باید به خیلی از نکات توجه داشته باشید. اینکه سرمایه تان برای شروع کافیست یا نیاز به دریافت وام دارید؟ و یا اگر نیاز است که برای رسیدگی به این کار را، شغل فعلی تان را کنار بگذارید، پولی که برای تامین هزینه های خود تا زمانی که به سود دهی برسید لازم است را دارید؟
خیلی از کسب و کارها به دلیل اینکه پیش از رسیدن به سوددهی بی پول می شوند، دچار شکست میگردند. پس حتما از میزان هزینه ای که برای شروع لازم است، مطلع گردید. 
 

4. ساختار حقوقی تان را تعیین نمایید

 
پیش از ثبت شرکت حتما نوع کسب و کارتان را مشخص کنید. از لحاظ قانونی ساختار کسب و کار شما بر بسیاری از موارد مانند نحوه ثبت مالیات و یا مسائل حقوقی تاثیرگذار است.
بسیاری از افراد به تنهایی راه اندازی مشاغل خود را انجام میدهند و مسئولیت کلیه امور حقوقی و تعهدات را خودشان بر عهده میگیرند. این افراد باید توجه کنند که این مسیر اعتبار شخصی شان را تحت تاثیر قرار ندهد.
 

5. در نهادهایی مانند اداره مالیات ثبت نام کنید

 
شما برای اینکه به یک نهاد تجاری رسمی تبدیل شوید باید ادارات مختلف شرکت خود را ثبت کنید. معمولا شرکت ها در یک سند به نام اساسنامه مواردی مانند نام تجاری، هدف تجاری، ساختار شرکت، جزئیات سهام و سایر اطلاعات مربوط به خود را ثبت میکنند. و اگر اساسنامه نداشته باشند باید نام تجاری خود را که ممکن است نام حقوقی شان نیز باشد، یا نامی را که برای شرکت خود مطرح کرده اند، به ثبت برسانند.
 
 

6. به فکر تهیه بیمه نامه باشید

 
یکی از مراحل بسیار مهمی که پیش از شروع رسمی و راه اندازی کسب و کار باید انجام دهید، خرید و دریافت یک بیمه مناسب برای تجارت تان است. برخی از موارد مانند خسارت اموال، سرقت یا حتی دادخواست مشتری نیاز به صرف هزینه دارد و باید اطمینان حاصل کنید که تحت حمایت و پوشش بیمه قرار دارید.
 

7. استخدام تیم حرفه ای خود را شروع کنید

 
حال زمان آن رسیده که یک تیم قوی را به استخدام خود درآورید. شناسایی تیم خود، درک اینکه چه شکافهایی وجود دارد و تعیین نحوه و زمان حل آنها باید مهمترین اولویت باشد. البته کشف نحوه کار تیم با هم نیز بهاز اهمیت بسیاری برخودار است.
 
 

8. از فروشندگان و بازاریابان کمک بگیرید

 
اینکه شما صاحب کسب و کاری باشید قطعا کار سختی است و ممکن است حتی با کمک کارکنان تان از پس انجام همه کارها برنیایید. در این مواقع باید از فروشندگان و بازاریابان کمک بگیرید. شرکت هایی وجود دارند که در صنعت های مختلف در زمینه های گوناگونی مانند منابع انسانی گرفته و یا سیستم های تلفنی به کمک مشاغل آمده و آنها را در اداره بهتر تجارت راهنمایی میکنند.
 
 

9. یک لوگوی مخصوص طراحی کرده و تبلیغات را آغاز کنید

 
پس از اینکه مراحل بالا را پشت سر گذاشتید و پیش از فروش محصول یا خدمات، برای خود یک نام تجاری بسازید. شما با ایجاد یک لوگو یا آرم باعث میشوید تا افراد برندتان را بشناسند. برای تبلیغات نیز میتوانید از رسانه های اجتماعی و بسیاری از روش های دیگر استفاده کنید. 
 
 

10. به فکر رشد کسب و کارتان باشید

 
اولین فروشی که بعد از شروع کار دارید، در واقع آغاز کار شما به عنوان یک کارآفرین است. برای اینکه همواره پیشرفت کنید و به افزایش درآمد برسید باید پشتکار فراوانی داشته باشید و بدانید که این مسئله نیازمند زمان و تلاش خواهد بود.
موافقین ۱ مخالفین ۰

مشاور مالی و اقتصادی کیست؟

برخی افراد نیاز دارند تا شخص دیگری آنها را در رابطه با مدیریت سرمایه شان کمک کند. مشاوره مالی یا مشاوره اقتصادی میتواند در این زمینه به تمام افراد حقیقی و حقوقی خدمات رسانی کند. وظیفه اصلی مشاور این است که با توجه به اهداف و نیازهای مالی افراد، پیشنهادات مفید و کاربردی به آنها ارائه دهد. مشاوران مالی و اقتصادی معمولا در خصوص مواردی مانند سرمایه گذاری، بیمه، مسکن، تامین مالی جهیزیه و دانشگاه، بازنشستگی و ... توصیه های حرفه ای و مهمی را در اختیار مراجعین میگذارند.
برخی از کشورها دارای مراکز مالی و اقتصادی هستند که توان مالی و نیاز مراجعین را مورد بررسی قرار داده و سپس مشاوران مالی را جهت کمک به افراد معرفی می‌کنند. 
ممکن است شما نیز مانند بسیار دیگری از افراد در ارتباط با نوع سرمایه گذاری و بازارهای سرمایه‌ای دچار سردرگمی و ابهام شوید، اما جای نگرانی وجود ندارد. راهنمایی های یک مشاور مالی و اقتصادی میتواند به شما کمک کند تا بر حسب شرایطی که دارید، بهترین راه رابرگزینید.
در ادامه سعی میکنیم شما را با برخی از وظایف مشاور مالی آشنا سازیم:
 

وظایف مشاور مالی

 
- گزینه‌های موجود سرمایه گذاری را مورد بررسی قرار داده و راهکارهای مرتبط با آن را ارائه دهد
- برنامه ریزی های مالی و بودجه‌ای 
- راهنمایی جهت بهترین استفاده از سبد سرمایه گذاری 
- از اشتباهات مالی افراد جلوگیری میکند
- تمام امور مالیاتی را مورد بررسی قرار میدهد.
 
عده ای از مشاوران اقتصادی تنها در یکی دو مورد از موارد گفته شده تخصص و مهارت دارند. اما مسلما بهتر است مشاوری را انتخاب کنید که در همه یا بیشتر این موارد تخصص و تجربه داشته باشد.
زمانی متوجه اهمیت این موضوع میشوید که بازار دچار نوسان شود و مشاور مالی و اقتصادی بتواند مسیر را به درستی برای شما ترسیم کند.
مشاوران مالی و اقتصادی در کنار وظایفی که دارند، همچنین با شرکت‌ها و اشخاص مختلفی هم کار می‌کنند و به کسب اطلاعات در خصوص بازارهای سرمایه‌ای میپردازند و یا اطلاعاتشان را به روزرسانی میکنند. از دیگر کارهایی که این دسته از مشاوران انجام میدهند، خرید و فروش سهام و اوراق بهادار مشتریان شان است و یا ارائه مشاوره به افرادی که قصد ورود به بازار سهام را دارند.
مشاور اقتصادی میتواند در حوزه‌های سرمایه گذاری و کسب و کار نیز فعالیت نماید. وظایفی که مشاور در این زمینه دارد شامل افزایش سود خالص، افزایش بهره وری، کاهش هزینه‌ها و تامین مالی میباشد. 
به طور کل مشاور مالی و اقتصادی از طریق راهنمایی هایی که ارائه میدهد به افراد کمک میکند تا مسیرشان را به درستی شناسایی کنند. و همچنین با اطلاعاتی که از شما دارد سبب میشود تا به پیشرفت مالی برسید. در نتیجه به مشاورین خود اعتماد کنید و اطلاعات مالی خود را به طور کامل در اختیار او قرار دهید تا بتواند بهترین راهکارها را به شما پیشنهتد دهد.
 

تشخیص مشاور خوب از مشاور بد

 
اولین گامی که باید در این راه بردارید، مشخص نمودن نیاز و خواسته تان از مشاور است.  
ممکن است سوالات بسیاری در ذهنتان باشد که برای پاسخ به آنها باید در جستجوی مشاوری باشید که اطلاعاتش در همه زمینه ها تکمیل بوده و دارای تجارب فراوانی باشد. پس از تخصص مشاوری که می‌خواهید آن را انتخاب کنید مطمئن شوید.
حتما به موضوع توجه کنید که مشاوری که قصد همکاری با او را دارید، با سطح ریسک پذیری شما هماهنگ باشد و ایده هایی که دارد با خواسته های شما در تضاد نباشد. گروهی از مشاوران که میزان ریسک پذیری مراجعین خود را در نظر نمیگیرند، با ارائه مشاوره های یکسان به آنها باعث شکست میگردند. گروهی دیگر از مشاورین نیز الویت شان در کار مسائل مالی است و نمیتوانند گزینه مناسبی برای کمک به شما باشند. برخی از مشاوران هم هستند که نه نیازهای مالی و اولویت‌های شما را در نظر میگیرند و نه راهکار مفیدی ارائه میدهند.
ویژگی یک مشاور خوب این است که نیازها و اولویت‌های شما را همگام با یکدیگر درنظر بگیرد و برای هر مراجعه کننده گزینه منحصر به فردی را ارائه دهد.
 
مشاوران کسب و کار ساکوراد آماده ارائه هر گونه مشاوره در کلیه زمینه های کسب و کار  از جمله مشاوره اقتصادی می باشند. 
 
مشاور خوب با نظارت مداومی که بر شرایط اقتصادی مراجعه کننده خود دارد و اطلاعاتی که در خصوص وضعیت مالی حال حاضر او دریافت میکند، میتواند به نتایج پر سودی دست پیدا کند.
از این رو مشاور با برگزاری جلسات تلفنی، اینترنتی، ویدئو چت و ... و گفتگو با شما به برقراری ارتباط میپردازد. 
پس به شما توصیه میکنیم اگر به دنبال دریافت یک مشاوره حرفه ای هستید، تمام تغییرات مالی زندگی خود و هرگونه تصمیم اقتصادی اعم از خرد و کلان را با او در میان بگذارید.
مشاورین مالی از طریق صحبت با شما در مقاطع مختلف، سعی میکند تا اطلاعات لازم در مورد دارایی‌ها، بدهی‌ها، درآمد و هزینه‌های شما را به دست آورد. 
برخی دیگر از مشاوران نیز پرسش ‌نامه‌هایی را تنظیم میکنند تا منابع درآمدی شما، مستمری‌های در آینده و منابع آینده در آنها ذکر گردد و همین پرسش نامه ها باعث برنامه ریزی بهتر در آینده میشود.
موافقین ۰ مخالفین ۰